Tornar a les propostes

33ens Campionats d’Europa LEN de Waterpolo Barcelona 2018

33ens Campionats d’Europa LEN de Waterpolo Barcelona 2018

14-28 de JULIOL de 2018 a les Piscines Bernat Picornell, Barcelona

Els Campionats d'Europa de waterpolo, que el 2018 seran indiscutiblement el gran esdeveniment del calendari, són els màxims tornejos del vell continent en aquesta modalitat esportiva, olímpica des del 1896. Com és tradicional l'edició 33 reunirà els 16 millors equips en la competició masculina

Hongria, gran dominador en els primers anys de l'esdeveniment, és la referència en el medaller històric masculí amb 12 títols, a més de sis subcampionats i sis medalles de bronze. Un total de 24 podis fan d’aquest país un dels referents històrics d’aquest esport. De fet, els campionats van veure la llum precisament a la capital hongaresa fa 90 anys.

Sèrbia, que aspirarà a Barcelona a una quarta corona consecutiva (Hongria, amb cinc, conserva la ratxa més gran de triomfs, entre 1926 i 1938), és el campió indiscutible dels últims temps. Considerat actualment el millor equip del món, reuneix en aquests moments els títols europeu, mundial i olímpic.Des de la desintegració de Iugoslàvia i l'aparició de nous països de la zona balcànica, només s’han endut el títol de campions d’Europa equips sorgits de l’antiga Iugoslàvia.

Gaudeix d' un 10% dte en l' entrada! Compra AQUÍ ( cal introduir el teu DNI per validar)

 

També et pot interessar:

Pujar