Tornar a les propostes

B-TRAVEL

El palau 8 del recinte de Montjuïc acollirà, del 20 al 22 d'abril, una nova edició de B-Travel, el saló líder especialitzat en turisme d'experiències, que reunirà les millors propostes de viatges i escapades que ofereixen les comunitats autònomes i una important representació de països i regions del món. 

Organitzat per Fira de Barcelona, B-Travel presentarà les experiències viatgeres de les destinacions nacionals i internacionals, així com d'agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, establiments de turisme rural, companyies de transport i empreses de productes i serveis turístics. 
Un altre dels atractius serà la gastronomia. Un any més s'habilitarà la zona B-Delicious on es poden fer degustacions a partir d'un euro del millor de la cuina espanyola i internacional. 

A més de l'espai gastronòmic, l'oferta turística del saló es vertebrarà en sis àrees en funció de l'experiència que el visitant vol viure durant el seu viatge: B-Happy (viatges en família, creuers i wellness), B-Culture (viatges relacionats amb el art, la història i la cultura), B-Special (turisme de compres i nou luxe, etc.), B-Adventure (turisme esportiu i d'aventura), B-industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric industrial) i B -Delicious (rutes enogastronòmiques)

Compra ja la teva entrada amb descompte i recorre el món tan sols en un dia! 

Amb el teu CJ tens 2x1 en l' entrada a taquilles.

 

També et pot interessar:

Pujar