Tornar a les propostes

Beques Carnet Jove 2019

Si tens entre 16 i 31 anys i ets titular del Carnet Jove, no t’ho pensis més i participa!!

 

Les 12 beques Carnet Jove et volen ajudar a accedir al món professional promovent la formació en diferents àmbits.

Com a persona beneficiària de la Beca, amb una dotació de 7.000€ cadascuna, et donem l’oportunitat de realitzar una estada formativa en una empresa de referència del sector vinculada a la Beca, amb una durada aproximada d'un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució i on realitzaràs feines qualitatives durant la teva estada a l'empresa.

Per poder participar només has de presentar el full de sol·licitud corresponent a la beca, que es pot descarregar al web www.carnetjove.cat/connectat, juntament amb la documentació que es demana a cada Beca i que serveix a la Junta d’Avaluació per valorar les capacitacions de la persona candidata i en funció d’aquestes escollir la millor proposta.

Tria la teva Beca:

BECA CARNET JOVE DE DISSENY – 2019

Col•labora amb l’estudi de disseny del Programa Connecta’t del Carnet Jove elaborant el disseny i il•lustració de les convocatòries del Programa Connecta’t del 2020.

 

BECA CARNET JOVE DE LLETRES – 2019

Fes de periodista durant un any al diari El Punt Avui. Sigues becari de redacció i publica un mínim d’onze peces.

 

BECA CARNET JOVE DE RÀDIO – 2019

Col•labora en el programa Flaix Matí, de l’emissora Flaix FM, durant una temporada.

 

BECA CARNET JOVE DE CÒMIC – 2019

La persona beneficiària publica vint-i-vuit tires còmiques a Ediciones El Jueves, SA, durant els mesos d’octubre a juliol següents a la concessió de la beca. Nou tires còmiques les publica a la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves i les altres dinou a la pàgina principal del web d’El Jueves, on estaran penjades durant una setmana.A més, o bé el guanyador de la beca o un dels quatre finalistes, pot editar un llibre amb Panini Còmics.

 

BECA CARNET JOVE DE FOTOGRAFIA – 2019

La persona beneficiària col•labora com a becària de fotografia al diari Ara durant dotze mesos.

 

BECA CARNET JOVE DE CARACTERITZACIÓ – 2019

Accedeix al món de la caracterització, perruqueria i maquillatge dins el sector televisiu mitjançant una estada formativa en pràctiques a TV3 durant una temporada.

 

BECA CARNET JOVE DE VESTUARI – 2019

Executa una estada formativa en pràctiques a TV3 durant una temporada posant en pràctica els coneixements de disseny de vestuari i moda.

 

BECA CARNET JOVE D’AMBIENTACIÓ – 2019

Accedeix al món de l’escenografia i disseny d’interiors dins el sector televisiu mitjançant una estada formativa en pràctiques a TV3 durant una temporada.

 

BECA CARNET JOVE DE MUNTATGE MUSICAL – 2019

Executa una estada formativa en pràctiques a TV3  durant una temporada posant en pràctica les teves aptituds en muntatge musical.

 

BECA CARNET JOVE DE REALITZACIÓ - 2019

Realitza una estada formativa en pràctiques a TV3 durant una temporada.

 

BECA CARNET JOVE D'ACCIÓ SOCIAL – 2019

Realitza una estada formativa en pràctiques a la Fundació Bancària “La Caixa” durant una temporada, col•laborant en projectes del món del treball i l’educació social.

 

BECA CARNET JOVE D’ESPORT – 2019 

Realitza una estada professional com a preparador físic al Futbol Club Barcelona.

 

Consulta tota la informació a www.carnetjove.cat/connectat

 

MOLTA SORT!!

També et pot interessar:

Pujar