Tornar a les propostes

DocsBarcelona 2018

DOCSBARCELONA, International Documentary Film Festival
DEL 16 AL 27 DE MAIG DE 2018

El Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona celebra la seva 21a edició del 16 al 27 de maig, oferint una selecció de les millors pel·lícules documentals del panorama internacional.


El DocsBarcelona 2018 ha desvelat tots els títols que formaran part de la 21a edició del festival, edició que comptarà amb un total de 41 films i que destaca per l’extraordinària selecció de documentals de producció catalana, molts dels quals tindran la seva estrena mundial a les pantalles del festival. Les sessions d’inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía respectivament, així com els films Eugenio, Shootball, Hayati o Lladres de temps, entre d’altres, fan palesa la riquesa i qualitat de propostes del cinema català en aquest DocsBarcelona 2018, que es celebrarà del 16 al 27 de maig. També destaca, entre la programació, l’heterogènia de gèneres i tons dels films, que van des de la comèdia de la realitat, amb obres com Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d’actualitat, com Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla.

Consulta tota la informació sobre les pel·lícules i la programació completa del DocsBarcelona 2018 al seu web: www.docsbarcelona.com!

 


DESCOMPTE:

1€ de descompte en les entrades per als espais Aribau Club i CCCB Sala Teatre.

També et pot interessar:

Pujar