Tornar a les propostes

El Guardaespaldas

"El Guardaespaldas" 

Basada en el gran Èxit cinematogràfic protagonitzat per Kevin Costner i Whitney Houston i incorporant Tots els Grans Èxits de la discografia de la diva de la cançó, el musical "El Guardaespaldas" és va estrenar el setembre al "Teatre Coliseum" de Gran Via de Madrid , disposat a triomfar tal i com porta anys fent a la resta de teatres del món.

Deixa't envoltar per una història en la qual la passió, el glamour i les ganes de ballar es respiren en cada escena i la sorprenent veu de Fela Domínguez interpretant en la llengua original cançons inoblidables com "Queen of the night", "I'm every woman", "I wanna dance with somebody" o la mítica "I will always love you".

"El Guardaespaldas" es va convertir en llegenda per tenir la banda sonora més venuda de tota la història: gaudeix en directe de grans temes com "I will always love you" o "I have nothing", cantats en anglès, amb una nova i impressionant veu que sorprendrà a tots els fans de Whitney Houston.

El Musical és la prova que hi ha històries d'amor que deixen empremta.

 

Amb el teu CJ podràs gaudir d'un 20% de descompte tots els dies excepte dissabtes. Vàlid per a totes les zones excepte categoria VIP, Anfiteatre B i Visibilitats reduïdes.

Compra AQUÍ la teva entrada ja amb descompte aplicat ( Cal que mostris el teu DNI i Carnet Jove a l' entrada del teatre)

També et pot interessar:

Pujar