Tornar a les propostes

Esperit de Montjuïc

 ESPERIT DE MONTJUÏC  

Els dies 6,7, i 8 d' abril del 2018

Esperit de Montjuïc és un revival sobre l’esport del motor que tindrà lloc els dies 6,7,8 d’abril de 2018 al Circuit de Barcelona–Catalunya, a Montmeló. Una ocasió per reviure l’ambient i les emocions de l’època daurada de l’esport del motor i molt especialment de les curses que van tenir lloc al parc de Montjuïc, la 'Muntanya Màgica’, en els anys 50, 60 i 70.

Passaràs un cap de setmana diferent amb els amics, gaudint de les carreres en un ambient "vintage".Amb la teva entrada per Esperit de Montjuïc pots acostar-te a l'acció i als vehicles fins pràcticament tocar-los, no hi ha espais tancats: el pàdoc, els boxs, el podi... Tot a l'abast de la mà.

Tot un dia de diversió en un entorn únic, amb música en directe, atraccions de l'època, més de 1000 clàssics, súper esportius (Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche...), vehicles molt especials i fins avions en vol i al pàdoc. I una zona de botigues on trobar tot tipus de productes!

 Descomptes amb el Carnet Jove! 

  • 40% de descompte ( 12€ preu final) del preu de taquilla tant per la venda anticipada com a la taquilla els dies de l'esdeveniment. 

*Promoció aplicable a 2 entrades per carnet, només valida per l'entrada general per dissabte i diumenge (t'hauras d'acreditar amb el teu carnet jove + DNI a la taquilla i a l'accés del circuit)


Compra la teva entrada anticipada AQUÍ o presencialment a les taquilles del circuit.

 

 

També et pot interessar:

Pujar