Tornar a les propostes

Orquestra Simfònica Camera Musicae

No et pots perdre els pròxims conecerts de l' Orquestra Simfònica Camera Musicae al Palau de la Música!

D’ençà que va guanyar l’any 1999 el Primer Premi en el Concurs Paganini –va ser la primera violinista japonesa i l’artista més jove en aconseguir-ho-, Sayaka Shoji ha actuat al costat dels directors d’orquestra més importants del món (Ashkenazy, Davis, Dutoit, Jansons, Maazel, Mehta i Pappano, entre d’altres), fent música amb les orquestres més prestigioses.

El reconegut músic nascut a L’Hospitalet de Llobregat celebra el seu 80 aniversari i ho fa amb la vitalitat i il·lusió necessàries per abordar un concert preciós i preciosista en aspectes molt diversos.Ros Marbà ha escollit amb gran cura un programa que s’obre amb la Suite de l’òpera Els mestres cantaires de Wagner, una de les més populars del repertori. I, no podria ser d’una altra manera, Ros Marbà inclou en el programa una obra d’autor català (i no qualsevol)

La soprano Sara Blanch, guanyadora en els seus inicis del Concurs de les Corts i impulsada per certàmens de la importància del concurs Francesc Viñas (on va obtenir fins a 7 premis l’any 2016) o el Festival de Peralada, és avui una veu imprescindible. També ho és el director Edmon Colomer, absent durant massa temps dels nostres escenaris i que debutarà amb aquest concert amb la nostra Orquestra. 

Vaughan Williams, conscient de la dificultat d’equilibrar el so de l’oboè com a solista, redueix l’Orquestra en gran part dels moviments, renunciant a l’ús gratuït dels tutti. Això crea una sensació de diàleg elegant entre els instruments i sense alliberar en cap moment al solista d’una responsabilitat màxima. Una partitura excepcional plena d’enormes dificultats per al solista i que Albrecht Mayer, artista del segell Deutsche Grammophon, coneix a la perfecció.

Amb el teu CJ tens un 25% de descompte en l' entrada!  

També et pot interessar:

Pujar