Tornar a les propostes

Saló del Còmic 2018

  Saló Internacional del Còmic de Barcelona  
 12 al 15 d'abril de 2018

El 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebrarà del 12 al 15 d’abril als palaus 2, 4, 5 i Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ha esdevingut la cita més important del sector al nostre pais i és referència a nivell internacional. En ell participen de manera activa autors, editors, llibreters, cadenes de llibreries, col•lectius i associacions de professionals i aficionats, distribuïdores de cinema, canals de televisió, diaris, emissores de ràdio i companyies de videojocs.

El saló comptarà amb diverses exposicions com Super López, les revistes del boom del còmic o Jack Kirby. La programació d’exposicions també inclou les dedicades als guanyadors dels premis de l’anterior edició, Josep Maria Martín Saurí, guanyador del Gran Premi, Javier Rey guanyador del Premi Autor Revelació, a l’obra Jamás tendré 20 años de Jaime Martín, premi a la millor obra, i al fanzine Paranoidland, vencedor a la categoria de Fanzines.

S’ha creat un nou espai denominat Comic Kids on els més petits podran apendre “Com es fa un còmic” i amb el qual el Saló Internacional del Còmic de Barcelona aproparà el còmic a una nova generació de lectors de vinyetes.

El certamen organitzat per FICOMIC comptarà amb nombroses activitats lúdiques i culturals com conferències, presentacions, signatures d'autors i tallers, a més de comptar amb la participació de destacats autors de còmic tant nacionals com internacionals.


Els titulars del Carnet Jove podeu gaudir de  tarifa reduïda sobre el preu de l’entrada del 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona:

  • Venda a taquilles: Entrada general, 10€ / Entrada pels titulars del Carnet Jove, 8€.

  • Venda anticipada: JA A LA VENDA AQUÍ (càrrec de gestió de 1,50€ en la compra de l’entrada)


A més, tenim 25 entrades dobles per sortejar per cadascun dels dies del Saló! Participa AQUÍ!

També et pot interessar:

Pujar