Tornar a les propostes

SAM SAM FESTIVAL

SAM SAM FESTIVAL

15, 16 I 17 D’AGOST -::- CUNIT – PLATJA DE VALLPARADIS

El Sam Sam Festival és un festival sociocultural solidari i sense ànim de lucre que recull fons per un projecte educatiu realitzat a l’escola Kalasans del barri senegalès de Sam Sam, al Dakar (Senegal). El festival, organitzat per l’associació Reacció Cultural amb la col·laboració d’Amics d’en Ferran, pretén ser un espai generador de cultura i sensibilització de la solidaritat per les persones amb menys recursos, així com un espai de transformació social ple de música i activitats per tots els públics, on creiem en la cultura com a eina de canvi.

La principal finalitat del Sam Sam Festival és la d’obtenir fons pel barri de Sam Sam, tant per l’escola Kalasans, com pels diferents projectes socioeducatius impulsats pel Ferran Sans, director de l’escola i impulsador del projecte a terres senegaleses.

D’altra banda, el festival pretén ser una font de sensibilització per a la població i mostrar que la pobresa és una, global i no distingible, sent l’educació i la cultura les millors eines per revertir-la. En l’època actual és important conscienciar a la societat que els projectes socials duts a terme a altres països són tan importants com les realitzades en el nostre.

 

-::- MORODO -::-  CULTRUM -::- THE SEY SISTERS -::- MONKA -::-

-::- URTICA SOUND -::- ITACA BAND -::-

-::- DANCE&CULTURE SOUND -::- BAINO DI LION -::-

-::- XAVI SARRIÀ I EL COR DE LA FERA-::- RAPSUSKLEI -::-

-::- ENTRE MOLTS ALTRES MÉS QUE  FORMEN  PART D’AQUEST CARTELL SOLIDARI!! -::- 

 

-::--::--::--::--::--::--::- T’HO PERDRÀS ?-::--::--::--::--::--::--::-

 

AMB EL TEU CARNET JOVE 

PREU ABONAMENT 30€ I L'ENTRADA PER DIA 16€ 

 UTILITZA’L! 

 

 -::--::--::--::--::--::--::-  >>>>>>>>>>>>> venta d'entrades en  línia -::- AQUI  -::- <<<<<<<<<<<<-::--::--::--::--::--::--::- 

-::utilitza el codi promocional CARNETJOVE10recorda de portar el teu DNI + el teu carnet jove per validar la teva entrada  -::-  

 

 

*** XERRADES I TALLERS *** FOOD TRUCKS *** ACTUACIONS ACÚSTIQUES I MOLT MÉS ***

MÉS INFO A : www.samsamfestival.com

També et pot interessar:

Pujar