Tornar a les propostes

Tradicionàrius 2018

 TRADICIONÀRIUS - Festival Folk Internacional 
Del 12 de gener al 23 de març

Un any més, una nova edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, que engegarà just després de les Festes de Nadal, el divendres 12 de gener i fins al 23 de març. Un nou cicle en què us proposem tres mesos d’intensa activitat musical i cultural amb una cinquantena d’actes i concerts i amb la participació de més de seixanta grups i artistes, enguany més del 80% provinents dels Països Catalans, però també dels territoris veïns com Occitània, la Bretanya, Itàlia, Galícia i el País Basc.

Korrontzi (País Basc)

Divendres 16 de febrer a les 22.00 h 

Presenta l’espectacle Korrontzi dantzan
Korrontzi, creat l’any 2004 pel trikitilari Agus Barandiarán, dóna als sons ancestrals i tradicionals de la música folk del País Basc un aspecte contemporani però sempre en el marc de la música basada en la trikitixa i d’altres instruments ètnics com la txalaparta o l’alboka. 

PVP: 12 € / Carnet Jove 40% : 8 €


Nit de Ball Folk

Orquestrina Trama, Aires del Montseny i Cia. Torreta

Dissabte 17 de febrer a les 21.00 h 

Tres grups de joves músics que beuen de la tradició i de grups de referència, innoven i actualitzen el ball a plaça amb els seus propis estils i arranjaments. Orquestrina Trama, Aires del Montseny i Cia Torreta seran els encarregats de transformar la platea del Tradicionàrius en una plaça de poble en què es podran ballar els temes més populars amb un aire fresc i renovat.

PVP:12 € / Promoció Carnet Jove 50% : 6 €

Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”
Dijous 22 de febrer a les 21:30h

Nus és l’espectacle conjunt de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, un nus de complicitat entre dos cantaors valencians musicalment diversos però lligats pel fil de la música valenciana. Les dues veus més significatives de la tradició valenciana del moment ens brinden l’ocasió de gaudir d’un espectacle en format íntim a mode de viatge musical per la tradició del folk i el roots del País Valencià.

PVP: 12 € / Promoció Carnet Jove 20%: 10 €

 

 Amb el Carnet Jove tens tarifa reduïda en l’entrada a taquilles per a tu i per al teu acompanyant!! 

Consulta la programació aquí.


 Festival Folk Internacional Tradicionàrius 
Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n
Barcelona

També et pot interessar:

Pujar