Carnet Jove - Avantatges
Avantatges Generals

Avantatges Locals

Avantatges en línia

Avantatges del Pack Jove

Avantatges Temporals

Avantatges a Europa

Avantatges LKXA

Avantatges

Generals

Denominem avantatges generals aquells avantatges permanents que no s'ofereixen només en un lloc geogràfic concret, o que per l'interès i/o tipologia superen l'àmbit d'una localitat.
Consulta aquí els avantatges generals

Locals

Són tots els avantatges de caràcter permanent. Per tal d'agilitar-te'n la cerca, podràs consultar-los a través d'un mapa o de diferents paràmetres de cerca.
Consulta aquí els avantatges locals

En línia

Són els avantatges dels que actualment ja pots gaudir en línia, a través d'un senzill procés d'identificació com a titular del CJ.
Consulta aquí els avantatges en línia

Pack Jove

És l'obsequi que anualment es fa a tots els titulars catalans. Consta de més de 100 vals de descompte en cultura, formació, turisme, tecnologia, esport, salut i lleure...
Consulta aquí els vals del Pack Jove

Temporals

Són aquells descomptes que per la seva tipologia s'incorporen mes a mes, ja que fan referència a esdeveniments culturals i esportius concerts i activitats relacionades amb el temps de lleure, entre molts d'altres.
Consulta aquí els avantatges temporals

Europa

Són més de 80.000 avantatges oferts en més de 40 països europeus a través de l'homologació europea de l'EYCA (European Youth Card Association).
Consulta aquí els avantatges que tens a Europa

LKXA

Són els avantatges que ofereix el programa per a joves de "la Caixa", LKXA, i dels quals us podeu beneficiar els titulars menors de 26 anys que tingueu una modalitat financera del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, sempre que us hagueu donat d'alta informant de la vostra adreça de correu electrònic o telèfon mòbil.
Consulta aquí els avanatges del Programa LKXA de "la Caixa"

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut