Carnet Jove Local

Nou Carnet Jove Local: Ara el Carnet Jove més a prop que mai!

Al Carnet Jove volem estar més a prop dels joves que mai, per això el passat any 2018 es va presentar el Projecte Carnet Jove Local que, amb la participació dels Ajuntaments, us aproparà encara més els avantatges, propostes i serveis del Carnet Jove, per fer-lo més útil al dia a dia. Inicialment aquest carnet s’expedeix en 7 municipis: Agramunt, Amposta, Cambrils, La Seu d’Urgell, L’Hospitalet de Llobregat, Manlleu i Palamós, amb la previsió que en breu s'afegeixin més.


En què consisteix

En els 7 municipis que formen part del projecte inicialment, el Carnet Jove de Catalunya es transforma en el Carnet Jove de la població, personalitzant-se a nivell d’imatge. Aquest nou carnet segueix oferint els mateixos avantatges i serveis arreu de Catalunya i d’Europa que fins ara, però n’afegeix de nous en cadascuna de les poblacions:

  • Avantatges en els serveis municipals oferts per l’Ajuntament
  • Un major estalvi en les despeses del teu dia a dia, gràcies a un número més gran de descomptes en els comerços de la teva població, locals i de proximitat
  • Una comunicació adaptada perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop, a través del nostre web, newsletter...

Amb aquests nous carnets locals podràs treure encara més profit d’avantatges en la teva població, a més a més de gaudir de tot el que el Carnet Jove de Catalunya t’ofereix, i sota les mateixes condicions (preu, vigència, modalitats...).


Vull saber-ne més!

Si resideixes en algun d’aquests set municipis i encara no tens el Carnet Jove, selecciona la teva població al cercador de sota i descobreix com fer-te’l i l’oferta d’avantatges que tens al teu voltant sense moure’t de la teva població.

Si ets d’alguna d’aquestes poblacions i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, o bé resideixes en qualsevol altra població de Catalunya, recorda que el teu Carnet Jove també et dona dret a accedir a aquests nous descomptes.


Fes-te el nou Carnet Jove Local i deixa que els avantatges vinguin a tu!

Pujar