Col·laboradors del Carnet Jove

Els descomptes del Carnet Jove a Catalunya els ofereixen entitats, empreses, organismes públics o persones físiques, sense rebre cap contraprestació econòmica a canvi. La col·laboració consisteix en un intercanvi entre ambdues parts, on  les entitats col·laboradores ofereixen un avantatge (descompte/servei), i en contraprestació el Carnet Jove ofereix la difusió comercial a través dels nostres mitjans com la web, butlletí electrònic, facebook, twitter, Instagram, entre d’altres.

Aquesta col·laboració es regula a través d'un conveni entre la Generalitat de Catalunya i els col·laboradors, i que tenen una periodicitat a llarg termini, a excepció dels descomptes temporals. Tot i que aquesta col·laboració és voluntària i gratuïta, pot ser modificada o cancel·lada, sempre que una de les parts ho requereixi.

Si hi voleu formar part i us voleu adherir, contacteu amb nosaltres i us informarem dels tràmits a realitzar. 

Més de 550.000 joves us estan esperant!!

Per demanar informació o donar-te d'alta com a Col·laborador del Carnet Jove de la Generalitat, podeu trucar-nos al telèfon d'atenció al col·laborador: 93 483 84 27 (de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 15 a 18 hores, divendres de 9 a 14 hores) o enviar-nos un correu electrònic a info.carnetjove@gencat.cat


Descarrega aquí la fitxa d'identificació de la validesa del Carnet Jove.

Descarrega aquí la imatge del Carnet Jove en format JPG.CARNET JOVE LOCAL

Si el vostre establiment està ubicat en alguna de les poblacions que participen al Projecte Carnet Jove Local, i esteu interessats en adherir-vos com a col·laborador del Carnet Jove, heu de contactar directament amb els canals habilitats per a cada població, i us informaran i gestionaràn els tràmits que cal realitzar per donar-vos d'alta.

I si el vostre establiment ja col·labora amb algun dels Carnets Joves locals, aleshores podeu contactar amb els canals habilitats per cada territori, tant si necessiteu que us fem arribar més adhesius identificatius del carnet, com si esteu interessats en rebre la imatge digital del carnet per incloure-la a les vostres comunicacions. A més, també us podeu descarregar la fitxa identificativa digital per conèixer com identificar a les persones que us presentin les diferents modalitats de Carnet Jove per gaudir de descompte al vostre establiment:Pujar