PortAventura Park

35% en l'entrada d'1 dia sencer d'adult a PortAventura Park. Reserva anticipadament les entrades.

Reserva ara! T’hi esperem! 

NOVETAT! ARA LES ENTRADES ES RESERVEN ANTICIPADAMENT:
  • Truca al 902 20 22 20 o envia un correu electrònic a portaventura@portaventura.es per fer la teva compra anticipada i reservar el dia de visita.
  • Recull les entrades a les taquilles mostrant el teu Carnet Jove i DNI.
 
Com a titular pots beneficiar-te d’un descompte de 35% en la compra d’una entrada d’adult d’1 dia per a PortAventura Park.
L’entrada serà vàlida per a una data fixa, que caldrà reservar amb antelació. Truca al 902 20 22 20 o envia un correu a l’adreça portaventura@portaventura.es, indicant la promoció i el nombre d’entrades d’adult que vols adquirir amb descompte, així com la data de la visita. 
Per poder recollir les entrades el dia de la visita, presenta personalment el Carnet Jove i el teu DNI a les taquilles del parc i et lliuraran les entrades per accedir al parc.
Les entrades promocionals sense compra anticipada que s’adquireixin a les taquilles estaran subjectes a la disponibilitat d’aforament d’aquell dia. No es podran adquirir entrades a taquilla si l’aforament és complet.
Vàlid un cop per dia. No vàlid per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World.
Promoció vàlida del 08/07/20 al 10/01/21 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. Promoció no acumulable a altres ofertes i promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.
 
L’ús i gaudi de les instal·lacions es farà conforme a les normes de funcionament de PortAventura World i a les mesures excepcionals de contenció de la COVID-19, com per exemple els controls de temperatura corporal, la distància mínima de seguretat, la higiene de mans, l’ús de mascareta i la limitació de l’aforament. 
El funcionament habitual d’alguns espectacles i atraccions es pot veure temporalment alterat o limitat. El programa d’espectacles del resort s’ha hagut d’adaptar a la nova situació i romandrà sense activitat fins al setembre. El web www.portaventuraworld.com oferirà tota la informació actualitzada. Consulta’l abans de la teva visita.
 
 

 

Com gaudir d'aquest descompte

Pots gaudir d'aquest descompte tantes vegades com vulguis. Tan sols et caldrà acreditar-te com a titular del Carnet jove mostrant el teu DNI, el carnet físic, o el carnet virtual a través de l'aplicació mòbil.

Descarrega't l’app. del Carnet Jove

Dades de contacte

Multimèdia

També et pot interessar:

Pujar