Avantatges ImaginBank

ImaginBank és la nova proposta de valor per a joves que ofereix CaixaBank, amb un grapat d’avantatges com la comissió 0 (sense límit d’edat) en targeta, compte, transferències nacionals, treure diners gratuïtament dels caixers de CaixaBank, controlar les teves despeses... i també amb una àmplia oferta no financera, de gran qualitat.
 

Si ja tens el teu Carnet Jove i ja t’has fet client d'ImaginBank, ara pots vincular-lo a través de l'APP d'ImaginBank. És molt fàcil!!! També pots anar a qualsevol oficina de CaixaBank i demanar que et vinculin el Carnet Jove a aquest comte. I si encara no tens compte a ImaginBank, no esperis més: descarrega’t la seva APP i fes-te’n client... és gratuït i molt fàcil!
 

Si encara no tens el Carnet Jove, ja el pots demanar a través de l'APP d'ImaginBank o també a qualsevol oficina de CaixaBank, on te’l podran vincular al teu compte d’ImaginBank.
 

I parlant d’avantatges, amb ImaginBank, a més de comissió 0 en comptes, targetes i transferències, tindràs accés a un món d’ofertes que es sumen a les que t’ofereix el teu Carnet Jove. Entra a www.imaginbank.com i informa-te’n: trobaràs descomptes en cinema, música, oci, restauració, cultura... i molt més!
 

Tens més informació a www.imaginbank.com

 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!