Expedició del Carnet Jove

PETICIÓ EN LÍNIA DEL CARNET JOVE NO FINANCER 

A partir de l'1 d'octubre el Carnet Jove no financer s'expedeix en format Digital. Passats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. Descarrega't l'APP "Carnet Jove Cat" i fes el registre com a nou titular, o identifica't. Un cop registrat o amb l'inici de sessió fet, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital.

CONDICIONS PER SOL·LICITAR EL CARNET JOVE NO FINANCER EN LÍNIA:

- Tenir entre 18 i 30 anys*, ambdós inclosos.
- Residir a Catalunya.
- Omplir el formulari amb les dades que et demanem.
- Efectuar el pagament en línia de la quota anual del Carnet, que és de 8,65 €.

Les Peticions en línia del Carnet Jove, sigui nova alta o renovació, NO permet l'accés immediat al registre al web o APP, ni permet fer ús dels descomptes i Vals del Carnet Joves. Per poder accedir al  Carnet Jove cal esperar entre 7-9 dies.

El Carnet Jove vol estar més a prop teu a través del Projecte Carnet Jove Local que, amb la participació dels Ajuntaments i/o Consells Comarcals, t’aproparà encara més els avantatges, propostes i serveis del Carnet Jove, per fer-lo més útil al dia a dia. Estem en fase d’implementació del projecte, al que ja s’han adherit alguns territoris, amb la previsió que s'afegeixin més. En el moment de la teva petició de Carnet Jove a través del formulari en línia i en indicar el teu municipi d’empadronament i que consta en el teu DNI/NIE, si ets d’un dels següents territoris: Agramunt, Alcarràs, Amposta, Arenys de Mar, Badalona, Cambrils, la Cerdanya, Esplugues de Llobregat, Garrigues, la Segarra, la Seu d'Urgell, l'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manlleu, Manresa, Palamós, Roses, Terra Alta, Tortosa, Valls i Vilafranca del Penedès, el teu Carnet Jove serà per defecte un Carnet Jove Local en format Digital. Més informació durant el tràmit i directament a www.carnetjove.cat/cjlocal

En el cas que el teu municipi NO formi part del Carnet Jove Local, se t'expedirà el carnet digital com és habitual.

 

CARNET JOVE NO FINANCER 

  

 

Recorda que passats 7-9 dies hàbils des de la data de la teva petició, ja podràs fer ús del teu Carnet Jove digital des de l'APP "Carnet Jove Cat".

*Els/les joves entre 12 i 17 anys, ambdós inclosos, per la protecció de dades al menor, haureu de sol·licitar el Carnet Jove presencialment a qualsevol oficina de "CaixaBank", acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

**Per a qualsevol incidència en la tramitació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic carnetjove@gencat.cat informant de les vostres dades personals i afegint-hi una breu explicació.

Per aquelles peticions que no s'hagin pogut processar, el Carnet Jove contactarà directament al correu que hagueu informat en la sol·licitud, per informar dels detalls. 

PETICIÓ EN LÍNIA DEL CARNET JOVE FINANCER

CONDICIONS PER SOL·LICITAR EL CARNET JOVE FINANCER*** EN LÍNIA:

- Tenir entre 18 i 30 anys*, ambdós inclosos.
- Residir a Catalunya.
- Fer alta d'un compte Imagin i en el cas que ja el tinguis, i fer la petició del Carnet Jove en modalitat financera a través de l'APP Imagin.
- Efectuar el pagament en línia de la quota anual del Carnet, que és de 8,65 €.

Les Peticions en línia del Carnet Jove, sigui nova alta o renovació, NO permet l'accés immediat al registre al web o APP, ni permet fer ús dels descomptes i Vals del Carnet Joves. Per poder accedir al  Carnet Jove cal esperar entre 7-9 dies.

A partir de l'1 d'octubre el Carnet Jove s'expedeix en format DigitalPassats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. Descarregat l'APP "Carnet Jove Cat" i fes el registre com a nou titular, o identifica't. Un cop registra't o amb l'inici de sessió fet, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital.

El Carnet Jove vol estar més a prop teu a través del Projecte Carnet Jove Local que, amb la participació dels Ajuntaments i/o Consells Comarcals, t’aproparà encara més els avantatges, propostes i serveis del Carnet Jove, per fer-lo més útil al dia a dia. Estem en fase d’implementació del projecte, al que ja s’han adherit alguns territoris, amb la previsió que s'afegeixin més. En el moment de la teva petició de Carnet Jove si ets d’un dels següents territoris: Agramunt, Alcarràs, Amposta, Arenys de Mar, Badalona, Cambrils, la Cerdanya, Esplugues de Llobregat, Garrigues, la Segarra, la Seu d'Urgell, l'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manlleu, Manresa, Palamós, Roses, Terra Alta, Tortosa, Valls i Vilafranca del Penedès, pots sol·licitar el teu Carnet Jove Local Financer en format Digital, i no s’expedirà la targeta física. Més informació durant el tràmit.

CARNET JOVE FINANCER

 

 

*Els/les joves entre 12 i 17 anys, ambdós inclosos, per la protecció de dades al menor, haureu de sol·licitar el Carnet Jove presencialment a qualsevol oficina de "CaixaBank", acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

**Per a qualsevol incidència en la tramitació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic carnetjove@gencat.cat informant de les vostres dades personals i afegint-hi una breu explicació.

*Carnet Jove, targeta no financera per a joves d'entre 12 i 30 anys (ambdues edats incloses). Carnet Jove, targeta de dèbit per a joves d'entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses) i de crèdit per als de 18 a 30 anys (ambdues edats incloses). Targetes emeses per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U. (CPC), amb domicili a l’Avinguda de Manoteras núm. 20, Edifici París (28050 Madrid). Concessió de les targetes subjecta a la prèvia aprovació per part de CPC. Pots consultar els preus habitualment aplicats als serveis bancaris prestats amb més freqüència (annex 1) a: www.caixabank.cat/tarifes. Carnet Jove, targeta de prepagament per a joves d'entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses). Targeta emesa per l'entitat de diners electrònics Global Payments MoneyToPay, E.D.E., S.L. (M2P), amb domicili a l’Avinguda de Manoteras núm. 20, Edifici París (28050 Madrid). CaixaBank, S.A. actua com a entitat agent de les emissores de les targetes. El sistema de protecció de fons dels clients usuaris de serveis de pagament escollit per CPC i M2P és el dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A. Publicitat emesa per imaginersGen, S.A., entitat titular de la marca comercial “imagin”, que promociona i difon el Programa Carnet Jove. imaginersGen, S.A. és agent de CaixaBank, S.A. Aquesta última té NIF A-08663619 i està inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 2100. NRI 20848 2022 17317.

Per aquelles peticions que no s'hagin pogut processar, el Carnet Jove contactarà directament al correu que hagueu informat en la sol·licitud, per informar dels detalls. 

COM FER-TE EL CARNET JOVE DE FORMA PRESENCIAL (Nova Alta, duplicat o Renovació):

Si tens entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos, pots passar-te a sol·licitar el Carnet Jove per qualsevol oficina que “CaixaBank” ubicada a Catalunya.

En el moment de sol·licitar el carnet, et caldrà presentar el teu DNI i abonar la quota anual de 8’65 €.

A partir de l'1 d'octubre el Carnet Jove s'expedeix en format DigitalPassats 7-9 dies des de la teva petició, podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. Descarregat l'APP "Carnet Jove Cat" i fes el registre com a nou titular, o identifica't. Un cop registra't podràs fer ús del teu Carnet Jove digital. L'alta o renovació del Carnet Jove, sigui digital o físic, no permet l'accés immediat al registre ni als descomptes.

Els menors d'edat, de 12 a 17 anys (ambdós inclosos), només podran fer la petició del carnet presencialment en una oficina de CaixaBank, acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

Per bescanviar els CJ Provisionals o promocions, com la carta del Super3, és imprescindible fer la gestió presencialment a les oficines de CaixaBank, lliurant els cupons per tal d'eximir el pagament de l'any en curs per la petició del Carnet Jove. 

El Carnet Jove vol estar més a prop teu a través del Projecte Carnet Jove Local que, amb la participació dels Ajuntaments i/o Consells Comarcals, t’aproparà encara més els avantatges, propostes i serveis del Carnet Jove, per fer-lo més útil al dia a dia. Estem en fase d’implementació del projecte, al que ja s’han adherit alguns territoris, amb la previsió que s'afegeixin més. En el moment de la teva petició de Carnet Jove i en indicar el teu municipi d’empadronament i que consta en el teu DNI/NIE, si ets d’un dels següents territoris: Agramunt, Alcarràs, Amposta, Arenys de Mar, Badalona, Cambrils, la Cerdanya, Esplugues de Llobregat, Garrigues, la Segarra, la Seu d'Urgell, L'Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manlleu, Manresa, Palamós, Roses, Terra Alta, Tortosa, Valls i Vilafranca del Penedès, el teu Carnet Jove serà per defecte un Carnet Jove Local en format Digital, i no s’estamparà un carnet físic. Més informació durant el tràmit i directament a www.carnetjove.cat/cjlocal

En el cas que el teu municipi NO formi part del Carnet Jove Local, se t'expedirà el carnet digital com és habitual.

Cerca i comprova on tens la teva oficina de CaixaBank més propera!!!

 

Pujar