Nova aplicació mòbil "Carnet Jove CAT"

Nova aplicació mòbil del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que facilita la cerca de tots els avantatges, propostes i serveis que el carnet ofereix arreu del territori. També incorpora el Carnet Jove digital, que permet a totes les persones usuàries acreditar-se per gaudir dels descomptes i els vals del Pack Jove.

 • Les persones usuàries del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya han de registrar-se i iniciar sessió a l'app per gaudir dels avantatges i el seu carnet digital. En el cas que ja tinguin fet el registre al web carnetjove.cat, per accedir als serveis de l'app només hauran d'identificar-se amb les mateixes credencials del web.
   
 • Al menú principal de l'app s'inclou el Carnet Jove digital de la persona usuària, que permet gaudir de tots els descomptes que el carnet li ofereix a Catalunya, es mostra a través de la pantalla del mòbil. Com a novetat, en el cas de quedar-se sense connexió de dades, el carnet digital igualment es podrà mostrar per pantalla per gaudir dels descomptes (ús fora de línia).
   
 • L'app permet el bescanvi/ús dels vals del Pack Jove a través del mòbil. Com a novetat, s'inclou la possibilitat de descarregar els vals al mòbil, perquè en el cas de quedar-se sense connexió de dades, la persona usuària pugui gaudir de la promoció (ús fora de línia).
   
 • Es pot cercar tota la informació dels més de 8.000 descomptes que ofereix el carnet arreu de Catalunya. Gràcies al nou cercador, que se centra en la geolocalització de la persona usuària, es pot veure què li ofereix el Carnet Jove al seu voltant, i després personalitzar les cerques i filtrar els resultats.
   
 • Les persones usuàries del carnet, poden marcar els seus descomptes favorits per accedir-hi més fàcilment i, fins i tot, utilitzar-los en el cas de quedar-se sense connexió de dades (ús fora de línia).
   
 • Gràcies a la geolocalització l'app inclou informació i descomptes dels diferents carnets jove locals, i accessos directes a descomptes d'ús més quotidià.
   
 • A través de l'app s'informa sobre altres serveis com l'assegurança d'assistència en viatges, les propostes del programa Connecta't, l'expedició del Carnet Jove i altres temes de l'interès per a les persones joves.


Si encara no tens la nova app descarrega-te-la a:
 

                   

 

Pujar