Grimaldi Lines

30% de descompte per a gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible

30% de descompte per gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible. I emporta't, de franc, el cotxe, la moto o la bici! *

El descompte s'aplica sobre el preu del suplement de l'acomodament en cabina i el vehicle (excepte taxes i suplement de carburant) S'exclouen del descompte l'acomodament en butaca i el passatge pont.

Sortides des de Barcelona fins a Porto Torres des d'abril fins a octubre. Cal consultar-ne els dies de sortida. Descompte acumulable a totes les tarifes especials actives en el moment de la reserva, tret que s'especifiqui de manera diferent a les condicions de venda.

* Cotxe o moto, de franc només quan es reservi un viatge d'anada i tornada (sempre que es faci l'anada en cabina i la tornada en qualsevol acomodament). Turismes de fins a 6 metres i motocicletes. Places limitades. Cal consultar-ne la disponibilitat. Bici, de franc, en un sol trajecte com en anada i tornada.

Per fer la reserva, truca a la Central de Reserves 902 531 333, envia un correu electrònic a reservas@grimalditour.com o vés directament a la Terminal de Grimaldi Lines, al moll de la Costa, s/n del Port de Barcelona (el descompte no s'aplica a les reserves fetes pel web).

Per a beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI (no se n'acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya vigent. Els dtes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl.lic.

Promoció vàlida fins el 14-12-2018 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions
Disponible T'estalvies 72 €

30%

per gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho a través de la nostra APP mòbil o descarregar-te un PDF per a imprimir-lo tu mateix. Recorda que els vals són d'un sol ús!

Per a beneficiar-te del val és imprescindible presentar el Carnet Jove, o mostrar el virtual de l'app i el DNI

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil
Sol·licitar el val en PDF

Dades de contacte

També et pot interessar:

Pujar