Grimaldi Lines

30% de descompte per a gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible

El descompte s’aplica sobre el preu del suplement de l’acomodament en cabina i el vehicle (excepte taxes i suplement de carburant).

Sortides des de Barcelona fins a Porto Torres tot l’any. Cal consultar-ne els dies de sortida.

S’exclouen del descompte l’acomodament en butaca i el passatge pont.
 
Descompte acumulable a totes les tarifes especials actives en el moment de la reserva, tret que s’especifiqui de manera diferent a les condicions de venda.

El descompte no és vàlid per esdeveniment a bord, paquets que incloguin l’acomodació a destí (paquets de vaixell + hotel o apartament), paquet especial de Cap D’any ni dinars o altres serveis a bord.
 
*Cotxe o moto, de franc només quan es viatgi en cabina d’ús exclusiu (no compartida), i tan sols en trajectes d’anada i tornada. Turismes de fins a 6 metres i motocicletes. Places limitades. Cal consultar-ne la disponibilitat.
Bici, de franc, tant en un sol trajecte com en anada i tornada.
 
Per fer-ne la reserva, truca a la Central de Reserves 902 531 333, envia un e-mail a reservas@grimalditour.com o vés directament a la terminal de Grimaldi Lines, al moll de la Costa, s/n del Port de Barcelona (el descompte no s’aplica a les reserves fetes pel web).

Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya vigent. Els descomptes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl·lic.

Promoció vàlida fins al 15-12-2019 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.
Caducat T'estalvies 72 €

30%

per a gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho a través de la nostra APP mòbil o descarregar-te un PDF per a imprimir-lo tu mateix. Recorda que els vals són d'un sol ús!

Per a beneficiar-te del val és imprescindible presentar el Carnet Jove, o mostrar el virtual de l'app i el DNI

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil

Dades de contacte

Multimèdia

També et pot interessar:

Aquest val ja no existeix al Pack Jove Virtual
Tornar als Descomptes

Pujar