Grimaldi Lines

30% de descompte per a gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible

El descompte s’aplica sobre el preu del suplement de l’acomodament en cabina, el vehicle i les mascotes (excepte taxes i suplement de carburant).

Estalvi des de 25€*
*L’estalvi informat en aquest val és un import estimat per persona considerant una acomodació en camarot quàdruple interior anada i tornada, per a un viatge en temporada baixa i sense cap altra tarifa especial activa al moment de realitzar la reserva. L’import pot variar en el moment de la compra.


Sortides des de Barcelona fins a Porto Torres tot l’any. Cal consultar-ne els dies de sortida.

S’exclouen del descompte l’acomodament en butaca, cabina compartida i el passatge pont.

 
Descompte acumulable a totes les tarifes especials actives en el moment de la reserva, tret que s’especifiqui de manera diferent a les condicions de venda.

El descompte no és vàlid per esdeveniment a bord, paquets que incloguin l’acomodació a destí (paquets de vaixell + hotel o apartament), paquet especial de Cap d’Any ni dinars o altres serveis a bord.
 
*Cotxe o moto, de franc només quan es viatgi en cabina d’ús exclusiu (no compartida), i tan sols en trajectes d’anada i tornada. Turismes de fins a 5 metres i motocicletes. Places limitades. Cal consultar-ne la disponibilitat.
Bici, de franc, tant en un sol trajecte com en anada i tornada.
  
Fes la teva reserva en línia aplicant directament el descompte sobre la teva tarifa, a través de la web www.grimaldilines.com , selecciona les dates i el trajecte, i verifica la teva titularitat del Carnet Jove informant el teu Document d'Identitat, en l'apartat de -PARTNERTSHIP- seleccionant en el desplegable "CARNET JOVE SPECIAL- CATALUNYA"


Per quaselvol altre consulta podeu contactar amb la Central de Reserves 93 502 04 00,
o envia un e-mail a reservas@grimalditour.com o vés directament a la terminal de Grimaldi Lines, al moll de la Costa, s/n del Port de Barcelona.


Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya vigent. Els descomptes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl·lic.

Promoció vàlida fins al 15-12-2021 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.
Caducat T'estalvies 25 €

30%

de dte. per a gaudir d'un viatge en vaixell fins a Sardenya a un preu irresistible

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho seguint el següent enllaç

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil

Dades de contacte

Multimèdia

També et pot interessar:

Aquest val ja no existeix al Pack Jove Virtual
Tornar als Descomptes

Pujar