PortAventura Park + Ferrari Land

20€ de dte. en la reserva anticipada de l'entrada a PortAventura Park + Ferrari Land

25è aniversari de PortAventura World.
Torna a compartir experiències úniques!


20€ DE DTE. EN LA RESERVA DE L'ENTRADA COMBINADA ANTICIPADA  Reserva ara! T’hi esperem! 
 
NOVETAT! ARA LES ENTRADES S’HAN DE RESERVAR ANTICIPADAMENT:
  • Truca al 902 20 22 20 o envia un correu electrònic a portaventura@portaventura.es per fer la teva compra anticipada i reservar el dia de visita.
  • Recull les entrades a les taquilles mostrant el Val promocional del Pack Carnet Jove i la confirmació de la reserva que t’enviarà PortAventura World.

Promoció vàlida del 08-07-2020 al  fins al 15-12-2020 (inclòs) i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions. Aquesta promoció no és vàlida per a cap altra instal.lació de PortAventura World.

Val bescanviable per 20€ de descompte en el preu d'una entrada (adult) combinada a PortAventura Park + Ferrari Land per un dia d'accés als parcs. Vàlida per al mateix dia que es bescanviï el cupó.

No s'admetran cupons trencats, reenganxats ni fotocopiats. Oferta no acumulable a altres ofertes i/o promocions. Només es pot bescanviar un cupó per entrada i persona. No es pot bescanviar pel seu valor econòmic. Se'n prohibeix la venda. Galaxy: 7000

L’entrada serà vàlida el dia de la visita, que caldrà reservar amb antelació. Truca al 902 20 22 20 o envia un correu a l’adreça portaventura@portaventura.es, indicant la promoció, el codi galaxy i el nombre d’entrades d’adult/júnior/sènior que vols adquirir amb l’entrada promocional, així com la data de la visita. 

Per poder recollir les entrades el dia de la visita, presenta personalment el cupó i el teu DNI a les taquilles del parc i et lliuraran les entrades per accedir al parc.

Les entrades promocionals sense compra anticipada que s’adquireixin a les taquilles estaran subjectes a la disponibilitat d’aforament d’aquell dia. No es podran adquirir entrades a taquilla si l’aforament és complet.
Vàlid un cop per dia. No vàlid per a cap altre parc ni instal·lació de PortAventura World.
Promoció vàlida del 08/07/2020 al 15/12/2020 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land respectivament. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. Promoció no acumulable a altres ofertes i promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.
 
L’ús i gaudi de les instal•lacions es farà conforme a les normes de funcionament de PortAventura World i a les mesures excepcionals de contenció de la COVID-19, com per exemple els controls de temperatura corporal, la distància mínima de seguretat, la higiene de mans, l’ús de mascareta i la limitació de l’aforament. 
El funcionament habitual d’alguns espectacles i atraccions es pot veure temporalment alterat o limitat. El programa d’espectacles del resort s’ha hagut d’adaptar a la nova situació i romandrà sense activitat fins al setembre. El web www.portaventuraworld.com oferirà tota la informació actualitzada. Consulta’l abans de la teva visita.


 
Disponible T'estalvies 20 €

20€

de dte. en la reserva anticipada de l'entrada

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho a través de la nostra APP mòbil o descarregar-te un PDF per a imprimir-lo tu mateix. Recorda que els vals són d'un sol ús!

Per a beneficiar-te del val és imprescindible presentar el Carnet Jove, o mostrar el virtual de l'app i el DNI

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil
Sol·licitar el val en PDF

Dades de contacte

També et pot interessar:

Pujar