Rakuten TV Suscripción

2 mesos de subscripció gratuïta a Rakuten TV Suscripción

2 mesos de subscripció gratuïta a Rakuten TV Suscripción i 2€ de descompte en la quota mensual a partir del tercer mes (4,99€/mes). Gaudeix del millor cinema sense moure't de casa! Amb Rakuten TV Suscripción disposes de dos mesos gratuïts d'accés il.limitat a les millors series, pel.lícules i continguts especials. A més, a partir del tercer mes, estalvia't 2€ en la mensualitat fins a final d'any (4,99€/mes enlloc de 6,99€/mes).

Per a beneficiar-te de la promoció és imprescindible registrar-se https://es.rakuten.tv/ i introduir el Codi Rakutentvsuscripcionjove al sol.licitar la subscripció. Codi i oferta vàlida per a un sol ús per persona.

 Cupó vàlid per a 2 mesos gratuïts a Rakuten TV Suscripción i 2€ de descompte en la subscripció mensual a aquest servei. La quota inicial del servei i dels primers dos mesos serà de 0€. A partir del tercer mes la quota periòdica mensual serà de 4,99€/mes.

Aquesta promoció no té permanència i l'usuari podrà donar-se de baixa en qualsevol moment. Oferta vàlida per a nous subscriptors.

Els descomptes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl.lic. Els codis no es podran reemplaçar en el cas de pèrdua.

Promoció vàlida fins al 15-12-2020 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.
Disponible T'estalvies 13.98 €

2 mesos

de subscripció gratuïta a Rakuten TV Suscripción

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho seguint el següent enllaç

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil

Dades de contacte

També et pot interessar:

Pujar