Tornar a les propostes

Cicle Gaudí

 CICLE GAUDÍ 
Fins al desembre a diferents cinemes d'arreu de Catalunya!

  • 1 pel·lícula de recent estrena, cada mes excepte els mesos de juliol i agost.
  • A més de 25 poblacions de les 4 demarcacions catalanes
  • Es comptarà amb la participació a diferents sessions de guionistes, actors, directors i compositors de bandes sonores, autors de les pel·lícules escollides.

 Cada mes una pel·lícula de producció catalana ben recent i ben a prop! Consulta localitats, dates i horaris a: www.ciclegaudi.cat 

  • ABRIL: "Espanya en dues trinxeres"
  • MAIG: "A monster calls"
  • JUNY: "El guardíán invisible"

 Amb el Carnet Jove tens tarifa reduïda! Entrades a només 3€!! 


JUNY: "El guardián invisible"

Direcció: Fernando González Molina

Una adaptació fidel del gran èxit editorial del llibre del mateix nom de Dolores Redondo.

En els marges del riu Baztan, a la vall de Navarra, apareix el cos nu d’una adolescent en unes circumstàncies que la posen en relació amb un assassinat ocorregut a les rodalies un mes enrere.

La inspectora de la secció d’homicidis de la Policia Foral, Amaia Salazar, serà l’encarregada de dirigir una investigació que la portarà de tornada a Elizondo, una petita població d’on és originària i de la qual ha intentat fugir tota la vida.

Enfrontada amb les cada vegada més complicades derivacions del cas i amb els seus propis fantasmes familiars, la investigació d’Amaia és una carrera contra rellotge per trobar un assassí que pot mostrar la cara més aterridora d’una realitat brutal alhora que convocar els éssers més inquietants de les llegendes del Nord.

 

El nostre cinema més a prop de casa teva! Ara ja no tens excusa!

Més informació a www.ciclegaudi.cat.

 

 T’agradaria cobrir la Gala dels Premis Gaudí 2018

 Participa i guanya l’Experiència Connecta’t Premsa Jove dels Premis Gaudí 2018

L'Acadèmia del Cinema Català convida a 3 joves cinèfils, d'entre 18 i 25 anys i titulars del Carnet Jove, a cobrir en exclusiva la X Gala dels Premis Gaudí 2018.

Per participar, cada candidat/a haurà de fer, com a mínim, una crítica d’una pel·lícula catalana en algun blog online.

Els tres escollits tindran l'oportunitat de cobrir la Gala dels Premis Gaudí 2018, també tindran accés al photocall, a la sala de premsa i podran veure la gala de manera privilegiada.

Ves publicant les teves crítiques... al mes de desembre del 2017 obrirem la participació i ens hauràs de fer arribar els enllaços per poder valorar les teves critiques cinematogràfiques!

 

També et pot interessar:

Pujar