Tornar a les propostes

Cicle Gaudí

 CICLE GAUDÍ 
Fins al desembre a diferents cinemes d'arreu de Catalunya!

  • 1 pel·lícula de recent estrena, cada mes excepte els mesos de juliol i agost.
  • A més de 25 poblacions de les 4 demarcacions catalanes
  • Es comptarà amb la participació a diferents sessions de guionistes, actors, directors i compositors de bandes sonores, autors de les pel·lícules escollides.

 Cada mes una pel·lícula de producció catalana ben recent i ben a prop! Consulta localitats, dates i horaris a: www.ciclegaudi.cat 

  • ABRIL: "Espanya en dues trinxeres"
  • MAIG: "A monster calls"
  • JUNY: "El guardíán invisible"

 Amb el Carnet Jove tens tarifa reduïda! Entrades a només 3€!! 


MAIG: "A Monster Calls / Un monstre em ve a veure"

Direcció: José A. Bayona

Conor O'Malley (Lewis MacDougall) és un noi de 13 anys que, a causa de l'assetjament escolar que pateix a l'escola, a més de la greu malaltia que pateix la seva mare, ha desenvolupat un món de fantasia al voltant de fades, follets i altres criatures meravelloses, que li permet escapar de la seva rutina i superar les seves pors.

A través de la finestra de la seva habitació, el protagonista pot albirar un arbre que s'ha mantingut en peu des de fa milers d'anys. Uns minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar el dur i inacabable tractament. No, aquest monstre és una mica diferent, i vol el més perillós de tot: la veritat. Podrà aquest increïble arbre que ha cobrat vida en la seva imaginació ajudar-lo a superar els seus problemes?


El nostre cinema més a prop de casa teva! Ara ja no tens excusa!

Més informació a www.ciclegaudi.cat.

 

 T’agradaria cobrir la Gala dels Premis Gaudí 2018

 Participa i guanya l’Experiència Connecta’t Premsa Jove dels Premis Gaudí 2018

L'Acadèmia del Cinema Català convida a 3 joves cinèfils, d'entre 18 i 25 anys i titulars del Carnet Jove, a cobrir en exclusiva la X Gala dels Premis Gaudí 2018.

Per participar, cada candidat/a haurà de fer, com a mínim, una crítica d’una pel·lícula catalana en algun blog online.

Els tres escollits tindran l'oportunitat de cobrir la Gala dels Premis Gaudí 2018, també tindran accés al photocall, a la sala de premsa i podran veure la gala de manera privilegiada.

Ves publicant les teves crítiques... al mes de desembre del 2017 obrirem la participació i ens hauràs de fer arribar els enllaços per poder valorar les teves critiques cinematogràfiques!

 

També et pot interessar:

Pujar