Tornar a les propostes

Apunta't al Càsting Carnet Jove 2018!!

L'agència de publicitat Caldas Naya  obre un càsting a través del Programa Connecta't per tal què els titulars del Carnet Jove siguin els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2019, que s'emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer.

Si vols participar al càsting, aquí tens la informació bàsica sobre el procés d'inscripció, dies de les proves i dates de rodatge!

DESTINATARIS:  Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya entre 12 i 31 anys. Menors d'edat consulteu les condicions de participació i autoritzacions necessàries a les bases completes.

TERMINI PARTICIPACIÓ:  del 5 a 25 de setembre de 2018. Cal escollir preferència de dia i torn (matí o tarda) per fer el càsting.

CONFIRMACIÓ PARTICIPACIÓ: del 27 i 28 de setembre de 2018. Ens posarem en contacte via correu electrònic amb els inscrits per facilitar-vos l'enllaç on podreu seleccionar el dia i l'hora per fer les proves del càsting.

DIES I LLOC CÀSTING: el 8, 9 i 10 d'octubre de 2018, entre les 10 i les 19h, Seu de l'Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona). Es podran ampliar aquestes dates en funció del número de joves titulars inscrits per fer les proves del càsting.

HONORARIS: Els joves seleccionats es donaran d'alta a la Seguretat Social i se'ls remunerarà amb 400 euros d'honoraris per jornada, els personatges principals, i 100 euros, pels figurants.

Consulta les BASES COMPLETES

 Inscriu-te al càsting pitjant aquí! 


MOLT IMPORTANT: REVISA EL TEU MAIL AL TEU PERFIL DEL WEB DEL CONNECTA'T PER ASSEGURAR-TE QUE ÉS CORRECTE, ja que ens posarem en contacte amb tu via correu electrònic perquè puguis seleccionar el dia i hora per fer les proves.

Les persones seleccionades han de prendre el compromís d'assistir els dies del rodatge de l'anunci, que tindrà lloc el mes de  novembre, i a la sessió fotogràfica, que pot tenir lloc fora d'aquest període. Els dies 27 i 28 de setembre, quan contactem amb vosaltres, us confirmarem aquestes dates.


A més, recorda que el registre de la web del Connecta't i de la web del Carnet Jove són diferents, i per tant, si no has participat mai a cap convocatòria del Connecta't, hauràs de registrar-te per primera vegada en aquest enllaç per poder inscriure't al Càsting CJ: http://www.carnetjove.cat/connectat/gestioUsuaris!execute.action?nouUsuari=true

També et pot interessar:

Pujar