Tornar a les propostes

Càsting CJ i Guanyador del públic!

Gràcies per compartir el vostre talent amb nosaltres!!


Moltes gràcies a tots els que heu participat a les proves del Càsting Carnet Jove 2017!!!

Entre finals d'octubre i principis de novembre us comunicarem el nom de les persones seleccionades per participar a la campanya publicitària del carnet per l'any 2018.


MOLTA SORT A TOTS!

 

I pels que vau participar al concurs del Guanyador del Públic...  Ja tenim el nom de les dues guanyadores!
 

 •  MARIA FERNÁNDEZ BOADA  que podrà participar en la gravació de l’espot del 2018, ja sigui com a protagonista o com a figurant, en les mateixes condicions i amb els mateixos honoraris que la resta de seleccionats mitjançant les proves del Càsting Carnet Jove per l’agència de publicitat.

 •  MIREIA PASCUAL ÁLVAREZ  que podrà assistir amb un acompanyant com a observadora a la filmació de l’espot, per conèixer el món de la producció publicitària.


ENHORABONA A LES DUES!
 L'agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting a través del Programa Connecta't per tal què els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2018, que s'emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer.


Aquí tens la informació sobre el procés d'inscripció, dies de les proves del càsting i dates de rodatge:


  PERSONES DESTINATÀRIES  

 • Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Cal que els menors de 18 anys assisteixin al càsting acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, que haurà de signar la corresponent autorització, aportant el seu DNI i el DNI i llibre de família del menor. En cas que no vinguin acompanyats, hauran de portar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor legal, amb una fotocòpia del DNI de l’adult, i el seu DNI i fotocòpia del llibre de família.
 • Les persones seleccionades han de prendre el compromís d’assistir els dies estipulats per la realització de la campanya: al rodatge de l’anunci, que tindrà lloc al novembre de 2017 (subjecte a canvis), i a la sessió fotogràfica, que pot tenir lloc els mateixos dies o fora d’aquest període.


  PROCEDIMENT PER PARTICIPAR  

Heu d’estar registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove, www.carnetjove.cat/connectat per fer la sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”, escollint la preferència de dia i torn (matí o tarda) per fer el càsting.


  TERMINIS  

 • Termini per inscriure’s a la convocatòria: Des de divendres 1 de setembre fins a dimecres 20 de setembre de 2017.
 • Confirmació de la participació al càsting: Els dies 26 i 27 de setembre de 2017, el Carnet Jove es posarà en contacte amb les persones inscrites per coordinar les hores d’assistència al càsting. Si és possible, es tindrà en compte el dia i torn escollits a la inscripció, però l'horari definitiu serà confirmat per correu electrònic a cada participant.
 • Dies del càsting: 2, 3 i 4 d’octubre (dilluns, dimarts i dimecres), entre les 10h i les 19h (es podran ampliar aquestes dates en funció del número de joves titulars inscrits per fer les proves del càsting)..
 • Lloc del càsting: El càsting tindrà lloc a la seu de l‘Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona).


  DETALLS DE LA CAMPANYA  

Es seleccionaran 30 participants per protagonitzar els rols principals i de figuració de la campanya publicitària del Carnet Jove per l’any 2018.

 • Realització de la campanya: El rodatge de l’anunci, tindrà lloc al novembre (subjecte a canvis), i la sessió fotogràfica podrà dur-se a terme aquests mateixos dies o fora d’aquest període.
 • Honoraris: Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social i se’ls remunerarà amb uns honoraris de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzen un paper principal o de figuració (el tipus de rol el determinarà l’edició final de l’espot i en cap cas es podrà cobrar pels dos conceptes). Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en que siguin convocats (els honoraris inclouen la sessió fotogràfica). La mateixa persona podrà fer el mateix dia de figurant i protagonista, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l'agència l'ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet.
   

Tota la informació sobre el Càsting Carnet Jove a: www.carnetjove.cat/connectat

També et pot interessar:

Plató de Cinema

10% en el preu total en estudis superiors de cine, audiovisual i d'interpretació

Col·legi de Teatre de Barcelona

Matrícula gratuïta en el curs anual - 10% en l'Escola Lliure i el Casal d'Estiu

Porta 4 - Escola i sala de teatre

50% en la matrícula dels cursos anuals de teatre.

Pujar