Tornar a les propostes

Cicle Gaudí 2018

 CICLE GAUDÍ 

Aquest any 2018 el Cicle Gaudí t’apropa de nou el cinema català a diferents cinemes d'arreu de Catalunya!

 • 1 pel·lícula de recent estrena, cada mes excepte els mesos de juliol i agost.
 • A més de 30 poblacions de les 4 demarcacions catalanes
 • Es comptarà amb la participació a diferents sessions de guionistes, actors, directors i compositors de bandes sonores, autors de les pel·lícules escollides.


Cada mes una pel·lícula de producció catalana ben recent i ben a prop!

 • GENER: "Tierra firme"
 • FEBRER: "La llamada"
 • MARÇ: "La pell freda"

 Amb el Carnet Jove tens tarifa reduïda! Entrades a només 3€!! 

 

GENER: "Tierra firme"

Direcció: Carlos Marqués-Marcet
Intèrprets: Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer, Geraldine Chaplin

Dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d'una d'elles, en Roger. Un vaixell als canals de Londres i una pregunta: és possible viure l'amor, la família, i la vida de maneres tan diferents i tot i així mantenir-se units?


FEBRER: "La llamada"

Direcció: Javier Calvo i Javier Ambrossi
Intèrprets: Macarena García , Anna Castillo , Belén Cuesta , Gracia Olayo , Richard Collins Moore

Agost 2013. Campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, “Viviremos firmes en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina.

Però des que Déu se li apareix a la María una nit, tot està canviant. I és que a Déu li encanta Whitney Houston. La Llamada és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor.


MARÇ: "La pell freda"

Direcció: Xavier Gens
Intèrprets: David Oakes, Ray Stevenson, Aura Garrido

En una illa perduda al mig de l’oceà, dos homes es defensen, nit rere nit, resguardats en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a la màxima tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se a allò desconegut. Adaptació de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol.

 


El nostre cinema més a prop de casa teva! Ara ja no tens excusa!

Més informació a www.ciclegaudi.cat.

 


 

 I a més... T’agradaria assistir a la Gala dels Premis Gaudí 2018 o cobrir-la com a premsa? 

 

Experiència Connecta’t als X Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català!

L'Acadèmia del Cinema Català convida a dos titulars del Carnet Jove (cada un amb un acompanyant) a assistir a la Gala dels X Premis Gaudí 2018 que tindrà lloc el 28 de Gener de 2018 i serà conduïda per un presentador sorpresa.

 • TERMINI DE PARTICIPACIÓ:  19 de desembre al 23 de gener 2018
 • DATA DEL SORTEIG:  24 de gener de 2018
 • Gala dels X Premis Gaudí 2018: 28 de gener de 2018 a l'Auditori del Fòrum-CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

 

Experiència Connecta’t Premsa Jove dels Premis Gaudí 2018!

Si ets un freak del cinema, aquesta proposta porta el teu nom!

L'Acadèmia del Cinema Català convida a 3 joves cinèfils, d'entre 18 i 25 anys i titulars del Carnet Jove, a cobrir en exclusiva la X Gala dels Premis Gaudí que tindrà lloc el diumenge 28 de gener a l'Auditori Fòrum-CCIB. 

Els tres escollits tindran accés al photocall així com a la sala de premsa i a la balconada del CCIB des d'on es pot veure la gala de manera privilegiada.

 • TERMINI DE PARTICIPACIÓ: 19 de desembre al 17 de gener de 2018
 • Gala dels X Premis Gaudí 2018: 28 de gener de 2018 a l'Auditori del Fòrum-CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

Per participar cal respondre les tres preguntes que trobaràs al web del Connecta't i que fan referència a la teva motivació vers el cinema, els teus estudis i on també es demana que especifiquis el teu blog personal de cinema o bé XXSS. D'entre totes les persones participants, l'Acadèmia del Cinema Català escollirà els tres millors perfils.

 

Participa a: www.carnetjove.cat/connecta't

També et pot interessar:

Pujar