Tornar a les propostes

Festival Internacional de Circ

Festival Internacional del Circ --Elefant d'Or--

Després de l’èxit de les seves 6 primeres edicions a Figueres sumant més de 150.000 espectadors, al mes de febrer de 2018 Girona serà per primera vegada l’escenari de l’únic veritable festival internacional del circ del nostre país.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or va néixer amb la pretensió de presentar en cada edició les 22 millors atraccions mai vistes en els circs europeus. Més de 70 artistes de 11 països competiran davant d’un jurat internacional format per 15 importants directors i experts en circ vinguts de tot el món.

Les dues semifinals (espectacles Blau i Vermell, totalment diferents) i la final (espectacle Or) es realitzen sota la nova Gran Carpa, amb visibilitat total (sense columnes i grada inclinada) i amb capacitat per 2.206 espectadors, plantada al bell mig del Camp de Mart de La Devesa de Girona.

En total seran 14 representacions per a més de 30.000 espectadors. Des de la seva creació, aquest nou punt de trobada s’ha convertit en la porta a Europa per a aquells artistes que desitgen presentar-se al mercat de circ del Vell Continent.

En definitiva, una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!

 

Del 22 al 26 de febrer
Camp de Mart de la Devesa de Girona

Consulta tota la programació AQUÍ

http://www.festivaldelcirc.com

DESCOMPTE

5€ de descompte en l’entrada, vàlid per a totes les funcions i categoria de butaca.

També et pot interessar:

Pujar