Tornar a les propostes

COMIC BARCELONA 2019

COMIC BARCELONA 2019

Els dies 5-6-7 d'abril de 2019

 

Arriba la 37ª edició del COMIC BARCELONA que se celebrarà del 5 al 7 d’abril als palaus 1, 2, 5 i Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ha esdevingut la cita més important del sector al nostre país i és referència a nivell internacional. En ell participen de manera activa autors, editors, llibreters, cadenes de llibreries, col•lectius i associacions de professionals i aficionats, distribuïdores de cinema, canals de televisió, diaris, emissores de ràdio i companyies de videojocs.

El saló comptarà amb diverses exposicions com la dedicada a Stan Lee i al canvi que la seva obra va significar per a la història del comic-book; les dedicades als guanyadors dels premis de l’anterior edició, Laura Pérez Vernetti, guanyadora del Gran Premi 2018; l'exposició sobre Estamos todas bien d'Ana Penyas, guanyadora del premi Autora Revelació del passat Saló del Còmic de Barcelona i del Premi Nacional del Còmic; o l'exposició sobre el llibre Pinturas de guerra d'Àngel de la Calle guanyador de Millor Obra 2018. La programació d’exposicions també inclou "Exposicions paral·leles" a on COMIC BARCELONA i el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), volen incorporar el còmic a la col·lecció del museu i les seves activitats com un llenguatge més.

Un any més, compta amb l'espai denominat Comic Kids on els més petits podran aprendre “Com es fa un còmic”  i amb el qual el COMIC BARCELONA aproparà el còmic a una nova generació de lectors de vinyetes.

El certamen organitzat per FICOMIC comptarà amb nombroses activitats lúdiques i culturals com conferències, presentacions, signatures d'autors i tallers, a més de comptar amb la participació de destacats autors de còmic, tant nacionals com internacionals com pot ser l'autor espanyol de gran èxit als Estats Units Salvador Larroca, on treballa per a MARVEL des de fa més de 25 anys.


Els titulars del Carnet Jove podeu gaudir de tarifa reduïda sobre el preu de l’entrada en la 37ª edició del COMIC BARCELONA:

  • Venda a taquilles: Entrada general, 10€ / Entrada pels titulars del Carnet Jove, 8€.

  • Venda anticipada: ja a la venda AQUÍ, introduïnt el teu DNI (càrrec de gestió de 1,50€ en la compra de l’entrada)

Mes info a COMIC BARCELONA 2019


A més a més, en els pròxims dies, sortejarem 25 entrades dobles per cadascun dels dies. Estigues atent a les nostres xarxes socials!!


Experiència CJ al COMIC BARCELONA

Si vols viure el COMIC BARCELONA d'una forma més intensa, a més del teu descompte CJ t'oferim la possibilitat de participar en la nostra Experiència CJ al COMIC BARCELONA, on 5 titulars de Carnet Jove i als seus respectius acompanyants tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà a l'autor de còmics Salvador Larroca, el reconegut autor i dibuixant espanyol de gran èxit als Estats Units on treballa per a MARVEL des de fa més de 25 anys. Ha treballat dibuixant còmics de sèries i personatges tan populars com els 4 Fantasticos, X-Men o Iron Man.

PARTICIPA AQUÍ!!

També et pot interessar:

Pujar