Tornar a les propostes

Experiència Connecta't als Premis Gaudí

  Experiència Connecta't als X Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català 
Diumenge 28 de gener del 2018

L'Acadèmia del Cinema Català convida a dos titulars del Carnet Jove (cada un amb un acompanyant) a assistir a la Gala dels X Premis Gaudí 2018 que tindrà lloc el 28 de Gener de 2018 i serà conduïda per un presentador sorpresa.

  • TERMINI DE PARTICIPACIÓ:  19 de desembre al 23 de gener 2018
  • DATA DEL SORTEIG:  24 de Gener de 2018
  • Gala dels X Premis Gaudí 2018: 28 de Gener a l'Auditori del Fòrum-CCIB-Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

 -  Cal respondre correctament el qüestionari per optar a ser guanyador/a. -  Es farà un sorteig entre totes les persones que hagin contestat correctament les preguntes.

Emplena el qüestionari AQUÍ i participa!

 

I a més... Si ets un freak del cinema, aquesta proposta porta el teu nom!

  Premsa Jove a la X Gala dels Premis Gaudí  

L'Acadèmia del Cinema Català convida a 3 joves cinèfils, d'entre 18 i 25 anys i titulars del Carnet Jove, a cobrir en exclusiva la X Gala dels Premis Gaudí que tindrà lloc el diumenge 28 de gener a l'Auditori Fòrum-CCIB. 

Els tres escollits tindran accés al photocall així com a la sala de premsa i a la balconada del CCIB des d'on es pot veure la gala de manera privilegiada.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ: 19 de desembre al 17 de gener de 2018

Per participar cal respondre les tres preguntes que trobaràs en AQUÍ i que fan referència a la teva motivació vers el cinema, els teus estudis i on també es demana que especifiquis el teu blog personal de cinema o bé XXSS. D'entre totes les persones participants, l'Acadèmia del Cinema Català escollirà els tres millors perfils.

 

 

 

També et pot interessar:

Pujar