Tornar a les propostes

FëMAP

FëMAP

Cada estiu, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) acosta música de qualitat als territoris pirinencs. Les poblacions que hi participen acullen una cinquantena de concerts de grups i solistes reconeguts de l'àmbit de la música antiga.

Al llarg dels seus deu anys de trajectòria, el festival s'ha consolidat com una de les propostes culturals més prestigioses i de més abast dels Pirineus que destaca pel seu caràcter transfronterer.

El FeMAP busca combinar la música antiga de qualitat, i el patrimoni natural i cultural del Pirineu. Programa els concerts en espais singulars, com ara esglésies romàniques o llacs d'alta muntanya, i ofereix al públic la possibilitat de realitzar visites guiades i activitats de descoberta del territori, incloses en l'entrada dels concerts.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

DESCOMPTE

Tens tarifa reduïda amb el teu carnet jove. Consulta cada tarifa a quin concert correspon:

Tarifa A - General 20€ - Carnet Jove 16€

Tarifa B- General 16€ - Carnet Jove 13€ 

Venta d'entrades a taquilla o en linia en la plataforma de venta d'entrades  AQUI 

Recorda de dur a sobre el teu Carnet Jove!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Més info a la seva web 

També et pot interessar:

Pujar