Tornar a les propostes

FotoNostrum, Mediterranean House of Photography

FOTONOSTRUM

Des del 2010, The Worldwide Photography Gala Awards ha seleccionat i exposat centenars d'artistes d'arreu del món ajudant-los a avançar en la seva carrera i promovent la valoració de la fotografia. El 2019 ha decidit establir FotoNostrum a la vibrant i cosmopolita Barcelona.

FotoNostrum és un lloc de trobada global on tot es mou al voltant de la fotografia. Situat al cor de Barcelona, té una superfície expositiva neta de 850 metres quadrats en dos nivells i presenta exposicions individuals i col·lectives a l'any de fotògrafs consolidats i talents emergents.

No et perdis l'exposició retrospectiva de "l'ETERNA BELLEZA"  del Calendari Pirelli  a partir del 19.05.2023 al FOTONOSTRUM!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

DESCOMPTE 

20% de descompte amb el teu CJ  a taquilla. Aplicable a totes les seves tarifes reduïdes  (estudiants, joves, persones a l'atur, discapacitats).

Més info sobre les exposicions AQUI  

Fotonostrum - Carrer de la Diputació,48

 

També et pot interessar:

Pujar