Tornar a les propostes

i Time

 iTime - Peyu 
Tots els dissabtes a les 22h, des del 4 de febrer fins a l'11 de març* 
*Ambdós inclosos.

SINOPSI

Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la crono-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imagina en la seva mítica novel·la, i que més endavanat Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l'any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Ningú millor per presentar un esdeveniment d'aquesta transcendència que un comunicador en majúscules. En Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation.

Preparin-se per fer un viatge inoblidable, un viatge que els canviarà la vida. Gràcies a i-Time i a la feina de molts investigadors de renom al país com el doctor Joan Roura, Ernest Villegas, Anna Bertran, Manel Portomeñe, Gerard Pujol o Dani Tort, entre d'altres; avui podran viatjar en el temps.

Agafin-se a les seves butaques, benvinguts a lúnic lloc del món on veritablement es poden controlar el temps, l'espai i les emocions.
Benvinguts al Teatre.

 Amb el Carnet Jove tens un 20% de descompte en la teva entrada!! 

  • Presencialment: a les taquilles del teatre POLIORAMA.
  • Online: al web del POLIORAMA, fent click AQUÍ!


 SORTEIG!!  Vols guanyar una de les dues entrades dobles veure l'obra d'iTIME el dia 25 de febrer

  • Participa a través del web del Programa Connecta't fent click AQUÍ!! Molta sort!

També et pot interessar:

Pujar