Tornar a les propostes

KAIZEN SALUT "Sobreviu al teletreball"

KAIZEN SALUT  "Sobreviu al teletreball"

 

Estàs moltes hores davant l'ordinador? Et sents incòmode i al final del dia et fa mal l'esquena o les cervicals? Visites masses cops la nevera i no aconsegueixis concentrar-te? El teletreball, els estudis online i moltes de les professions actuals ens obliguen a passar part del nostre dia asseguts a una cadira mirant i escrivint amb el nostre PC de sobretaula, portàtil o tableta. Hi ha dies que al acabar la nostre jornada  sentim part del nostre cos rígid i contracturat, això es pot deure a males postures, poc moviment o al estrés acumulat.

 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::

Kaizen Salud Formació ha creat un monogràfic per aprendre a gestionar el teu lloc de treball a casa ( o en la oficina) i aconseguir optimitzar el teu temps (tipus i control de pauses) ,gestionar millor el teu treball, reduir molèsties (exercicis per millorar la tensió de la teva esquena) i guanyar qualitat de vida.

 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::

Curs teòric - pràctic "Sobre al teletreball" de més d'una hora de contingut i valorat en 49'90 €, amb una oferta de llançament oferta de llançament de 29,90 € 

Ara els titulars del Carnet Jove  teniu  PREU ESPECIAL DE 19,90 €  FINS ------------->  EL 28 DE FEBRER DEL 2021.

 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::

Per més info consulta AQUÍ!  i per accedir al monogràfic i reservar cal contactar al 667 65 74 72.

També et pot interessar:

Pujar