Tornar a les propostes

La Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música

La Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música

Franz Schubert Filharmonia

Ens complau presentar-vos la nova Temporada 2022-23 de la Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música Catalana.

Una temporada construïda amb dedicació i inspiració, amb la voluntat d’oferir un ampli ventall de paisatges sonors que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets.

Amb aquest esperit, inaugurarem la temporada amb el pianista Ivo Pogorelich i el Concert núm. 1 de Chopin, compositor que el va fer esdevenir llegenda. Resseguirem les harmonies de la natura amb dues obres emblemàtiques del repertori, com l’Obertura ‘Les Hèbrides’ de Mendelssohn i la Simfonia núm. 6 ‘Pastoral’ de Beethoven amb la direcció de Thomas Rösner. Dibuixarem també, la cartografia musical de la Viena clàssica de Schubert, Haydn i Mozart , aquest últim de la mà de tres grans dames del piano com Elisabeth Leonskaya i les germanes Katia i Marielle Labèque.

La pianista Alice Sara Ott ens oferirà, en primicia, un recital de transformació i vida amb els 24 Preludis de Chopin i amb el violinista Joshua Bell, explorarem imatges plenes de bellesa i virtuosisme amb el Concert per a violí de Mendelssohn.

El nostre director titular Tomàs Grau, il·luminarà els territoris simfònics traçats per Dvořák, Schumann i Brahms, i tornarem a compartir emocions amb la gran violinista Midori i el sublim Concert per a violí de Txaikovski.

Per tancar temporada, ens endinsarem a través dels paratges de la música en majúscules amb un dels monuments simfònico-corals de la història, la Simfonia núm. 2 ‘Lobgesang’ de Mendelssohn.

Consulta tots els concerts als quals pots accedir amb descompte amb el teu CJ 

09/10/22 - Marvel vs DC in Concert - Ja pots aconseguir la teva entrada aquí - CADUCAT

El 9 d’octubre al Palau de la Música Catalana, gaudeix en concert de les millors Bandes Sonores dels superherois de Marvel i l’univers DC amb l’orquestra simfónica Franz Schubert Filharmonia. Una batalla musical on repassarem la música de pel·lícules com Spiderman, Batman, The Avengers, Wonder Woman, Hulk o Capità Amèrica escrita per compositors com John Williams, Hans Zimmer o Danny Elfman.

01/12/22 - Alice Sara Ott & 24 Preludis de Chopin Ja pots aconseguir la teva entrada aquí - CADUCAT

Una de les pianistes més personals i sol·licitades del món, Alice Sara Ott. Ott presentarà, en estrena absoluta a tot l’Estat, un recital centrat en els 24 Preludis, op. 28 de Chopin. Un recital on l’art del seu piano es fusionarà, en directe, amb unes delicades i suggerents imatges visuals creades per l’artista Hakan Demirel que ens faran transitar per paisatges més enllà de la música.

16/01/23 - Elisabeth Leonskaja & Franz Schubert Filharmonia -Ja pots aconseguir la teva entrada aquí - CADUCAT

La gran dama del piano Elisabeth Leonskaja interpretarà un dels concerts més meravellosos de Mozart, el núm. 12. A la segona part, Tomàs Grau dirigirà la cèlebre Simfonia núm. 5 de Schubert, una obra que ens farà viure en plenitud la puresa musical de Viena. Viurem també l’estrena absoluta de l’obra Meeresstille de Joan Magrané, obra que pren com a referència en el famós lied homònim de Franz Schubert i que Magrané ha escrit i dedicat a la nostra orquestra.

28/02/23 - Katia & Marielle Labèque & Franz Schubert Filharmonia

21/03/23 - Joshua Bell & Franz Schubert Filharmonia

3/04/23 - Midori & Franz Schubert Filharmonia

21/05/23 - ‘Lobgesang’ de Mendelssohn

_____________________________________________________________

DESCOMPTE

20% de descompte en l'entrada en línia

Selecciona l'opció Carnet Jove i introdueix el teu DNI

_______________________________________________________________________________________

► Més informació a www.franzschubertfilh.com

 

 

També et pot interessar:

Pujar