Tornar a les propostes

Saló del Còmic 2017

  Saló Internacional del Còmic de Barcelona  
  30 de març al 2 d'abril de 2017
 

Ja està oberta la venda anticipada online d'entrades del 35è Saló Internacional del Còmic de Barcelona a través del web de FICOMIC www.ficomic.com!!!


Les entrades es podran comprar també a les taquilles durant els dies de celebració del Saló del Còmic, sempre que no s'hagin esgotat per venda anticipada online.

El Saló del Còmic celebrarà la seva 35 edició del dijous 30 de març al diumenge 2 d'abril de 2017, i enguany ocuparà de nou una superfície record! 50.000 metres quadrats, als Palaus 1, 2 (part superior) i 4, i la Plaça Univers de Fira de Barcelona a Montjuïc.

Com sempre, el saló comptarà amb la participació de molts autors de còmic destacats, nacionals i internacionals, i amb nombroses activitats com exposicions, conferències, tallers o signatures d'autors.

El programa inclou una mostra dedicada a Will Eisner, l’autor que va crear la novel·la gràfica, una gran mostra de 100 originals per celebrar els 100 anys de la revista TBO, una exposició dedicada a la presència dels avions i els aviadors en el còmic, que comptarà amb avions reals de diferents èpoques, i una mostra dedicada a aquells personatges més passats de rosca “Superherois fora de control” (Hulk, Harley Quinn, Masacre, Juez Dredd...).

A més, enguany el Saló del Còmic de Barcelona serà el primer esdeveniment públic on es presenti la consola Nintendo Switch, i també comptarà amb la incorporació d’un Taller de YouTubers.


Els titulars del Carnet Jove podeu gaudir de tarifa reduïda sobre el preu de l’entrada del 35è Saló Internacional del Còmic de Barcelona:

També et pot interessar:

Pujar