Tornar a les propostes

Sitges 2017: Pack CJ ja a la venda!

SITGES 2017 - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Del 5 al 15 d'octubre de 2017
sitgesfilmfestival.com


Si ets fan del festival compra ja el teu abonament especial Carnet Jove!!! Ja a la venda el Pack Carnet Jove per viure intensament el Sitges 2017!


El Sitges 2017 celebra enguany el seu 50è aniversari i ja pots comprar el teu Pack Carnet Jove:

  •  PACK CARNET JOVE: 30€ 

Preu especial de 30€ IVA inclòs (despeses de gestió de 2€ a banda en la venda anticipada en línia). Inclou 5 entrades a escollir de qualsevol secció, franja horària i sala, segons disponibilitat (1 entrada per 1 butaca d'una mateixa sessió, excepte inauguració, cloenda, localitat numerada i maratons de l’últim dia). Una vegada hagis comprat el teu Pack Carnet Jove, podràs bescanviar-lo pels teus 5 tiquets a partir del moment que es posin les entrades a la venda el proper mes de setembre i fins que quedin sessions i localitats disponibles.


Afanya't a comprar el Pack Carnet Jove!! Ja a la venda online fins a exhaurir existències, i adreçat als titulars d'un Carnet Jove de Catalunya vigent. Per comprovar online la teva titularitat només cal que en el moment de fer la compra online a www.4tickets.es/sitgesfilmfestival (secció Abonaments i Packs) introdueixis el teu DNI (amb la lletra i sense espais ni guions):

 

I això no és tot, perquè a partir del setembre també podràs comprar les teves entrades individuals pel millor festival de cinema fantàstic del món, amb descompte CJ!!
 

  • 20% en l'entrada per a qualsevol sessió del SITGES 2017, a través de la venda anticipada i a les taquilles del festival (llevat inauguració, cloenda, maratons de l’últim dia, localitat numerada, Abonaments, Packs i Butaca vip). Els descomptes no són acumulables i el titular podrà adquirir una pack per carnet.
     
  • 50% en l'entrada a través de la venda anticipada online i a taquilles per certes sessions del SITGES 2016 que us informarem properament!

 

I a més, estigueu atents al web del Connecta't, www.carnetjove.cat/connecta't, perquè en breu podreu participar al sorteig d'entrades per la Marató matinal de l'Auditori que tindrà lloc l'últim dia del SITGES 2017!

També et pot interessar:

Pujar