Tornar a les propostes

Temporada Alta

 Temporada Alta 

 De l'11 d'octubre al 10 de desembre de 2017 


Temporada Alta és el festival d’arts escèniques que se celebra a les ciutats de Girona i Salt durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Al llarg de seva història ha guanyat el reconeixement del sector, del públic i de la premsa especialitzada, que l’ha qualificat com “el millor festival de l’Estat espanyol”, fins a convertir-se en un esdeveniment de referència que comença a fer-se lloc entre els principals festivals europeus.

L’aposta per programar grans noms de l’escena internacional es complementa amb la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents. Tot això, juntament amb la programació de gèneres diversos, per a diferents públics i una acurada oferta d’activitats paral·leles, ha convertit Temporada Alta en una cita ineludible.

Temporada Alta és un espai d’exhibició per a artistes nacionals i internacionals que també programa diverses estrenes absolutes. El festival s’ha convertit en un espai de creació i aventura, tant per a artistes com pel seu públic.

 

 Amb el Carnet Jove tens un 15% de dte. en l'entrada!

excepte els espectacles de programació familiar El Planter i el VII Torneig de Dramatúrgia Catalana, Llibràlegs III, la Nit dels Sopa i les pel·lícules de Cinema i Escena i Cinema de Temporada.

Les entrades les pots comprar:

   Online, AQUÍ, seleccionant "C.JOVE" a la casella de descomptes.

 

Consulta tota la programació AQUÍ

 

També et pot interessar:

Pujar