Tornar a les propostes

Tradicionàrius 2019

 TRADICIONÀRIUS - Festival Folk Internacional 
Del 11 de gener al 12 d'Abril
 

La 32a edició del Festival Folk Internacional compta amb  una programació àmplia i diversa que ens mostra, un cop més, la vitalitat creativa del sector. Hi participaran més de setanta grups de referència en l’àmbit de la música folk dels Països Catalans i d’arreu.

Enguany ens interessa mostrar especialment aquelles propostes que treballen la interacció entre la música d’arrel tradicional i altres expressions artístiques: la dansa, el moviment escènic, la cançó, la improvisació, la veu dels poetes... i, per descomptat, l’ús de la tecnologia sonora contemporània.

Aquesta nova edició del Tradicionàrius conmemora el 25è aniversari del naixement de C.A.T. (Centre Artesà Tradicionàrius) amb un concert especial on es pot visualitzar l’evolució del folk català, fins i tot fent reviure alguna de les formacions històriques que, per un dia, compartiran escenari amb grups actuals.

Amb el teu Carnet Jove tens un 50% de descompte en els seguents espectacles als que podras accedir per nomes 6€:

MARÇ

Divendres 1 de març de 2019 , 22.00h, BALL DE CARNAVAL. BALL FOLK: FLOWK / QUEDEM EN PAUS / 21 BOUTONS presenten Onze

Divendres 8 de març de 2019, 22.00 h, HEURA GAYA presenta Gaya

Dijous 28 de març de 2019, 21.30 h, CRIATURES presenten PRAXINOSCOPI

 

ABRIL

Divendres 12 d’abril de 2019, CLOENDA DEL XXXII FESTIVAL FOLK INTERNACIONAL TRADICIONÀRIUS, Amb la col·laboració dels Castellers de la Vila de Gràcia
Ball Folk, 22.00 h, LA TÍPICA presenten La banda de Festa Major

 

Recorda que en totes les altres actuacions sota el marc Tradicionàrius, pots aconserguir el teu 20% de descompte només per ser titular del Carnet jove! 
Consulta la programació aquí.


 Festival Folk Internacional Tradicionàrius 
Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n
Barcelona

També et pot interessar:

Pujar