Tornar a les propostes

Uniplaces - Allotjament per estudiants

Uniplaces t'ofereix un servei innovador per estudiants com tu que busquen allotjament! Amb descompte CJ!!


El seu web et facilita la cerca i reserva d'allotjament per estudiants online, i el servei és ràpid, segur i et permet accedir a un dels 55.000 allotjaments verificats i de confiança a les millors ciutats universitàries d'Europa.
 

  1. Troba l'allotjament perfecte a www.uniplaces.com i reserva'l amb el codi  JOVE18 . Només cal que introdueixis el codi en el pas "Resum de la reserva":
  2. Espera menys de 48 hores per rebre la confirmació del propietari
  3. Gaudeix-lo!


Per ser titular del Carnet Jove, amb Uniplaces tens els següents descomptes en la reserva online d'allojament a través del seu portal:
 

- 25% de descompte permanent en la quota pels titulars que facin la reserva via uniplaces.com utilitzant el codi promocional:  JOVE18 

- 50% de descompte en la quota si fas la reserva en els següents períodes: 15 de desembre a 15 de febrer o 15 de juny a 15 d'agost, amb el mateix codi promocional:  JOVE18 

Els descomptes són aplicables per titulars del Carnet Jove que siguin estudiants a l’estranger, estudiants locals i gent jove que utilitzi el servei d’allotjament per períodes de temps mitjans o llargs.


Consulta ja el teu allotjament i reserva a www.uniplaces.com!

També et pot interessar:

Pujar