Tornar a les propostes

UNITE with Tomorrowland Barcelona

UNITE with Tomorrowland Barcelona - DISSABTE 27 DE JULIOL 2019 

 

El dissabte 27 de juliol l'essència i màgia de Tomorrowland està assegurada a l'escenari del Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. 12 hores de festival per a viure una celebració màgica amb un increïble line up de DJs en viu a l'escenari de Barcelona i una connexió via satèl·lit amb l'escenari principal de Tomorrowland. 

David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Vini Vici, Lost Frequencies, Nervo, Salvatore Ganacci, Quintino, Yves V, Abel Ramos >< Albert Neve, Double Pleasure, Hektor Mass, Sergi Domene, Stereo Coque y Marnik. 

Aquest estiu UNITE with Tomorrowland porta el circ a la ciutat comtal amb un nou show: Amicorum Spectaculum, la temàtica més mítica de Tomorrowland. El major espectacle del món arriba a Barcelona.

 

 

////////////////////////////////////////////////////////////////////    AMB EL TEU CARNET JOVE TENS 20€ DE  DESCOMPTE i si ho fas abans del 30 de juny participaràs al sorteig per anar al Tomorrowland a Bèlgica (Sorteig organitzat des de Unite with Tomorrowland. consulta les bases legals a www.blancoynegro.com)

 //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////     POTS COMPRAR LA TEVA ENTRADA AMB DESCOMPE  AQUI 

////////////////////////////////////////////////////////////////     RECORDA PORTAR EL TEU CARNET JOVE EL DIA DEL FESTIVAL

Parc de Can Zam
Carrer Girona, 23
08924 Santa Coloma de Gramenet
Sábado, 27 de julio de 2019 a las 15:00 -Domingo, 28 de julio de 2019 a las 3:00 

//////////////////////////////////////////////////////     PER A MÉS INFO  clica aqui

 

També et pot interessar:

Pujar