Expedició del Carnet Jove

COM FER-TE'L PRESENCIALMENT:
 

Si tens entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos, pots passar-te a sol·licitar el Carnet Jove per qualsevol oficina que “CaixaBank” ubicada a Catalunya.
En el moment de sol·licitar el carnet, et caldrà presentar el teu DNI i abonar la quota anual de 8’65€. En uns 7-9 dies hàbils aproximadament després de la data de sol·licitud, ja podràs passar a recollir el Carnet Jove definitiu en aquella mateixa oficina.

Els menors d'edat, de 12 a 17 anys (ambdòs inclossos), només podràn fer la petició del carnet presencialment en una oficina de CaixaBank, acompanyats del pare/mare o tutor legal. 


Cerca la teva oficina de CaixaBank!!!

 


 

COM FER-TE'L EN LÍNIA:

- Tenir entre 18 i 30 anys*, ambdós inclosos.
- Residir a Catalunya.
- Omplir el formulari amb les dades que et demanem.
- Efectuar el pagament en línia de la quota anual del Carnet, que és de 8,65€.

 

PETICIONS EN LÍNIA

Les Peticions en línia del Carnet Jove no es donen d'alta immediatament en el sistema, ni permet el registre al web al moment, la tramitació d'alta del Carnet Jove és d'entre 7-9 dies.

 

 CARNET JOVE NO FINANCER   Formulari en línia

- Recorda que has de recollir el teu Carnet Jove per l'oficina de "CaixaBank" que hagis escollit en el formulari, passats 7-9 dies hàbils des de la data de la teva petició.


 CARNET JOVE FINANCER 
- Recorda que has de recoliir el teu Carnet Jove per la teva oficina de "CaixaBank", passats entre 7-9 dies hàbils des de la data de la teva petició. Només si els sol·licites des del teu compte d'ImaginBank, i si així ho especifiques, el rebràs al teu domicili passats 7-9 dies hàbils.

 

 

*Els/les joves entre 12 i 17 anys, ambdós inclosos, per la protecció de dades al menor, haureu de sol·licitar el Carnet Jove presencialment a qualsevol oficina de "CaixaBank", acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

**Per a qualsevol incidència en la tramitació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic carnetjove.online@gencat.cat informant de les vostres dades personals i afegint-hi una breu explicació.

Per aquelles peticions que no s'hagin pogut processar, el Carnet Jove contactarà directament al correu que hagueu informat en la sol·licitud, per informar dels detalls.

 

Pujar