Tornar a les propostes

Festival de la Velocitat de Barcelona

 Festival de la Velocitat de Barcelona 
Els dies 28 , 29 i 30 de 2018
 Circuit de Barcelona - Catalunya 

En cap altre lloc trobaras tal quantitat de vehicles espectaculars, per gaudir-los d'a prop, tots a l'abast de la mà.

Un esdeveniment per a tots els públics en el qual podràs gaudir de la teva afició al costat dels teus amics i família. I amb multitud d'activitats addicionals perquè el cap de setmana es faci inoblidable, fins i tot si no ets molt aficionat al motor.

Els propers 28.29.30 de setembre tindrà lloc en el Circuit de Barcelona-Catalunya la 3ª edició del Festival de la Velocidad de Barcelona. Un cap de setmana ple de carreres i activitats per a tots els públics amb els super-esportius més espectaculars, Ferrari, Lamborghini, Bentley, Nissan GTR... 

I també la 3ª edició del MOD•A•S Car Show amb els millors cotxes preparats i modificats del nostre país. 

Les carreres vindran de la mà dels campionats de GT´s més importants del món, BlancpainEndurance Sèries, Blancpain GT Sports Club, Porsche Carrera Cup France, GT4 EuropeanSèries, Peugeot 308 Racing Cup que tornen de nou al Circuit de Barcelona-Catalunya per tancar la temporada 2018 en el traçat de Montmeló. Bentley, Porsche, Audi R8, Mercedes AMG, Ferrari, Lamborghini… Tots competiran en la pista en les carreres més espectaculars del moment.

Tot això amanit amb una zona on els fabricants d'automòbils mostraran els seus vehicles més esportius i exclusius.

A més de tot aquest espectacle sense igual, comptarem amb un village amb tot tipus de tendes amb els més variats productes, zona d'activitats per a tots els públics, activitats per a nens, una concentració de cotxes espectaculars, supercoches i modificats, els clubs de marca més prestigiosos…

En aquesta edició seran 4 els pilots espanyols que competiran en el Festival de la Velocidad per aconseguir la corona de les BlancpainEndurance Sèries: 
Albert Costa (Lexus), Miguel Molina (Ferrari), Andy Soucek (Bentley) i Lucas Ordoñez (Nissan)

 Amb el Carnet Jove tens 2x1 en l'entrada tant en la compra online com a taquilles


Més informació i compra d'entrades AQUÍ

També et pot interessar:

Pujar