LEVEL

15% en els bitllets d'anada i tornada, en les dates disponibles.


Aprofita aquesta oportunitat, consulta les nostres destinacions i vola a preu d’ensomni; amb el teu val del pack jove hi tens un 15% de descompte en billets d’anada i tornada (taxes no incloses).

Cal fer la reserva a través del web
www.flylevel.com informar del codi promocional 
LVJOVE15 i posteriorment validar la teva titularitat com a titular del Carnet Jove informant el teu DNI
 
Dates disponibles per les rutes:
 
Amèrica Llatina: del 10 d’Abril al 23 de Juny, del 15 d’Octubre al 15 de Desembre
Estats Units: del 7 de Gener al 30 de Maig
 
  • Aplicable a totes les classes de reserva i tarifes
  • Utilitzable un cop l’any pel titular
  • No acumulable a altres promocions
 
PERQUÈ RESERVAR ARA
Si reserves ara, t'assegures un preu fantàstic per volar a qualsevol dels nostres destins, i amb reserva flexible, és clar. Perquè encara falten uns mesos per a aquest viatge que planeges i, si sorgís qualsevol imprevist, a LEVEL podràs canviar les dates de viatge sense càrrec. Si vols conèixer tots els detalls, pots consultar aquí la nostra política de flexibilitat. à www.flylevel.com/ca/why-level/politica-de-flexibilitat/
 
COM ÉS VIATJAR EN TEMPS DE COVID?
Algunes coses han canviat, més de les que ens agradarien per a què enganyar-nos. Però per la teva seguretat i la de les nostres tripulacions, l'ús de mascareta és obligatori, alguns aeroports han restringit l'entrada d'acompanyants i hem hagut d'adaptar alguns serveis a bord. Hem reforçat la neteja dels nostres avions i impartit formació addicional a les nostres tripulacions. Pots consultar les nostres mesures completes aquí. Tot i que, com tot avui en dia, és possible que quan volis hagi canvis respecte a la normativa actual. Per això, mantenim el nostre compromís amb oferir-te tota la informació necessària abans del teu vol i treballar al costat de les autoritats competents perquè la teva experiència sigui segura. à www.flylevel.com/ca/why-level/mesures-higiene-seguretat-covid/
 
A LEVEL sempre tenim preus assequibles perquè creiem que tu has de tenir el control i decidir com vols que sigui el teu viatge, per quins serveis decideixes pagar i de què vols prescindir. Per això oferim diferents tarifes amb diferents serveis. Tu tries: el seu vol, els teus normes. Pots reservar el seu seient amb espai extra, menjar a bord, equipatge facturat i kit de confort a bord (un tot inclòs). O pots pagar menys, viatjant amb equipatge de mà i portant el teu entrepà de casa. D'això va Fly your way.

 

Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya vigent. Els descomptes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl·lic.
Promoció vàlida fins al 15-12-2021 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.
Caducat T'estalvies 35 €

15%

en els bitllets d'anada i tornada, en les dates disponibles.

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho seguint el següent enllaç

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil

Dades de contacte

També et pot interessar:

Aquest val ja no existeix al Pack Jove Virtual
Tornar als Descomptes

Pujar