CJ Emancipació

El Carnet Jove, com ja saps, te més de 8.000 avantatges i descomptes en diferents àmbits, entre ells, el de l’emancipació.

En aquesta secció descobriràs com el Carnet Jove és una eina per fomentar i facilitar la teva emancipació, donant-te accés a serveis, descomptes i avantatges relacionats amb la formació o l’accés al mercat laboral, i molts d'altres que et faciliten el teu dia a dia.

Coneix de primera mà totes aquestes propostes i avantatges!


El Carnet Jove també t'ofereix a través del Programa Connecta't un munt de propostes culturals, creatives i participatives!

Entre d'altres propostes hi trobaràs les Beques Carnet Jove, amb una dotació de 7.000€ cadascuna i que permeten gaudir d'un any d'experiència professional en una entitat de reconegut prestigi en aquests àmbits: còmic, acció social, disseny, ràdio, lletres, fotografia, realització, vestuari, caracterització, ambientació, muntatge musical i esport.

Consulta el web del Connecta't, carnetjove.cat/connectat, i participa-hi!


La modalitat financera de Carnet Jove (Moneder, Visa Electron o Visa Classic) t'ofereix la possibilitat de beneficiar-te dels següents avantatges amb CaixaBank / imagin:

  • Comissió 0 en comptes, targetes i transferències.
  • Avantatges en serveis financers: Amb la possibilitat d'accedir a condicions especials en préstecs per estudis, nòmines, hipoteques joves...

Trobaràs més informació en aquest enllaç: carnetjove.cat.


Més enllà d'aquests avantatges i propostes del Carnet Jove, pots consultar altres informacions sobre emancipació als següents enllaços:

Segueix les novetats sobre formació, feina, habitatge i molt més al Jove.cat!

  • Cerca l'Oficina Jove de la Xarxa Nacional d'Emancipació més propera a tu a Oficinajove.cat. T'acompanyaran en les teves decisions!
  • Inscriu-te a la Garantia Juvenil i estigues al dia dels programes que van sortint per a tu a Garantiajuvenil.cat!

 

 

Pujar