Tornar a les propostes

Cicle Gaudí 2021

CICLE GAUDÍ 

El Cicle Gaudí és el projecte de territori de l’Acadèmia del Cinema Català que apropa a més de 90 municipis de tot Catalunya el millor cinema català del moment.  Gaudeix del cinema fet a casa nostra ja que és el que ens apel·la i explica les nostres històries!

El Cicle Gaudí t’apropa cada mes al cinema català més recent en diferents espais de tot Catalunya

Cerca la teva sala més propera AQUÍ

AQUEST OCTUBRE T'OFERIM  "Les dues nits d'ahir, una “road movie” que ens parla del dol de tres joves davant la pèrdua d’un amic. Una pel·lícula  on les emocions, els  dubtes i els records seran els protagonistes.

Una nit d’estiu, l'Eric roba les cendres del seu amic Pol, mort recentment. Juntament amb els seus dos millors amics, l’Ona i en Marcel, emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres.

Com en totes les aventures, durant l’escapada van topant-se amb diversos obstacles que generen situacions de tensió, diferència i desesperança, tot i això, sempre hi ha una cosa que els uneix: el dolor per la mort de l’amic comú i la culpa de no haver-ho sabut fer millor.  Les dues nits d’ahir és una pel·lícula molt emocional però amb una connotació altament vitalista.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Amb el Carnet Jove gaudiràs d’una tarifa reduïda de 3€

El nostre cinema més a prop de casa!

Més informació a www.ciclegaudi.cat.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Els podeu trobar a Twitter i Facebook @CicleGaudi i Instagram @CicleGaudi

També et pot interessar:

Pujar