Tornar a les propostes

Cicle Gaudí 2024 - ABRIL

CICLE GAUDÍ 

El Cicle Gaudí és una proposta de l’Acadèmia del Cinema Català que apropa a 121 municipis de tot Catalunya, cada mes, el millor cinema català del moment. 

El Cicle Gaudí t’apropa cada mes al cinema català més recent a diferents espais de tot Catalunya. Gaudeix del cinema de casa nostra! 

Cerca la teva sala més propera AQUÍ

LA PEL·LÍCULA DEL MES DE ABRIL - SABEN AQUELL 

Barcelona, finals dels 60.

Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica.

Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat.

A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure’s amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Amb el Carnet Jove pots gaudir el millor cinema català per només 3€

El nostre cinema més a prop de casa!

Més informació a www.ciclegaudi.cat

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Els podeu trobar a Twitter, Facebook i Instagram @CicleGaudi

També et pot interessar:

Pujar