Tornar a les propostes

Poble Espanyol- Pinocchio 3D

Pinocchio 3D al Poble Espanyol

Pinocchio 3D al Poble Espanyol és una fascinant exposició a Barcelona que nens, nenes i adults no us podeu perdre. Del 24 de febrer al 20 de maig, descobriu aquesta experiència immersiva que es podrà veure per primera vegada a l’Estat Espanyol! Un emotiu, immersiu i divertit homenatge a la història, valors i personatges de Les aventures de Pinotxo, un dels contes més universals de tots els temps.

Les pàgines del llibre cobren vida en aquesta exposició a Barcelona per endinsar-vos en les aventures i emocions d’aquest personatge inoblidable en un recorregut que us farà descobrir esbossos inspirats en les primeres il·lustracions, projeccions multimèdia amb ambientació, sons i imatges, i una espectacular sala immersiva de 100m2.

Pinocchio 3D és tota una experiència virtual que permetrà als més petits fer un apassionant viatge gràcies al més entranyable dels titelles; i als adults, tornar per una estona a la infància per redescobrir i emocionar-se de nou amb un clàssic de la literatura italiana i universal que ha conquerit generacions senceres des de fa més de 140 anys.

Produïda per Medartec –productora i distribuïdora italiana d’experiències multimèdia immersives especialitzada en art i cultura–, Pinocchio 3D inclou la visita a tot el Poble Espanyol.

________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Amb el teu Carnet Jove tindràs tarifa reduïda

Entrada General 15€ / Entrada amb Carnet Jove 9€

Venta d'entrades online a través d'aquest enllaç introduint el codi promocional JOVEPINOCCHIO 

_________________________________________________________________________________________________________________

► Més informació a www.poble-espanyol.com

També et pot interessar:

Pujar