Tornar a les propostes

Sortejos del Carnet Jove!

El Carnet Jove, a través del Programa Connecta't, integrat per diverses propostes culturals, creatives i participatives orientades a afavorir la participació entre tots els que formeu part del programa, us vol ajudar a obrir-vos les portes cap al món professional, fomentant, entre d'altres, la vostra creativitat i valors com el de la solidaritat o l'europeïsme.

Entre aquestes propostes hi ha tot un seguit de sortejos que realitzem a través del nostre canal d'Instagram, al qual us convidem a participar: forfets, entrades a festivals, a salons, a esdeveniments esportius...

 

I si vols, recorda que al web www.carnetjove.cat/connectat també pots participar a la resta de convocatòries, experiències i beques del Programa Connecta't:

  • Beques Carnet Jove: 12 convocatòries en còmic, disseny, ràdio, lletres, fotografia, realització, vestuari, caracterització, ambientació i muntatge musical, acció social i esport.
  • Convocatòries: Jurat CJ del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, càsting per ser un dels protagonistes de l'espot del CJ...
  • Experiències Connecta't: al Liceu, al Cosmocaixa, a l'Aquàrium, al Canet Rock, al Teatre Nacional de Catalunya...

També et pot interessar:

Pujar