Jardí Botànic Marimurtra

10% en l'entrada del Jardí Botànic

10% en l'entrada del Jardí Botànic.
 
El Jardí Botànic Marimurtra, el jardí botànic de la Costa Brava, és un indret privilegiat on gaudir de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà. Un paradís del món vegetal que gràcies al seu context geogràfic guarda una estreta relació amb la mar Mediterrània.
 
Marimurtra es desplega com un gran jardí salvatge dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins  de característiques diferents que acullen  més de 4.000 espècies vegetals.
 
L’element arquitectònic més singular del jardí és el Templet de Linné, sens dubte un dels racons més bonics de la Costa Brava, amb una arquitectura romàntica, i amb una exclusiva ubicació a la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera.
 
Marimurtra va ser creat fa més de noranta anys per Carl Faust (1874-1952), empresari alemany establert a Catalunya qui, apassionat per les ciències naturals i aconsellats pels millors botànics de l’època, va dedicar el seu esforç i patrimoni a la realització del seu somni.

El Jardí va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional i el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi per la Generalitat de Catalunya. També és membre de l’Associació Íbero-Macaronèsica de Jardins Botànics entre altres associacions de temàtica cultural, mediambiental, científica i botànica.
 

Com gaudir d'aquest descompte

Pots gaudir d'aquest descompte tantes vegades com vulguis. Tan sols et caldrà acreditar-te com a titular del Carnet jove mostrant el teu DNI, el carnet físic, o el carnet virtual a través de l'aplicació mòbil.

Descarrega't l’app. del Carnet Jove

Dades de contacte

També et pot interessar:

Pujar