PortAventura World

Les mesures excepcionals per la Covid-19 impliquen el tancament temporal de les instal·lacions

NOTA IMPORTANT: Les autoritats competents han adoptat noves mesures excepcionals pel que fa a la contenció de la COVID-19, les quals impliquen el tancament temporal de les instal·lacions.

25è aniversari de PortAventura World.
Torna a compartir experiències úniques!


VINE A VIURE UN HALLOWEEN TERRORÍFICAMENT DIVERTIT A PORTAVENTURA WORLD
 
Aquest any, Halloween s’apodera de cada racó de PortAventura World amb sorpreses tant terrorífiques com divertides que embruixaran grans i petits.
Torna a viure moments inoblidables. Tot és a punt: només hi faltes tu i les teves ganes de tornar a experimentar un Halloween terroríficament divertit a PortAventura World.
Consulta les mesures de prevenció a portaventuraworld.com.


Promoció vàlida del 08-07-2020 al fins al 15-12-2020 (inclòs) i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions.

Compra la teva entrada directament a les taquilles del Park.
Amb la compra d’una entrada d’adult d’1 dia per a PortAventura Park, et donarem una altra entrada d’1 dia d’adult/júnior/sènior per accedir a PortAventura Park.


Per validar la promoció presenta personalment a les taquilles, el cupó junt amb el Carnet Jove i el teu DNI. 

 
Promoció vàlida del 08/07/2020 al 15/12/2020 (ambdós dies inclosos), segons el calendari i l’horari d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land respectivament. No s’acceptaran cupons, entrades i targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. Promoció no acumulable a altres ofertes i promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.
 
L’ús i gaudi de les instal•lacions es farà conforme a les normes de funcionament de PortAventura World i a les mesures excepcionals de contenció de la COVID-19, com per exemple els controls de temperatura corporal, la distància mínima de seguretat, la higiene de mans, l’ús de mascareta i la limitació de l’aforament. 
El funcionament habitual d’alguns espectacles i atraccions es pot veure temporalment alterat o limitat. El web www.portaventuraworld.com oferirà tota la informació actualitzada. Consulta’l abans de la teva visita.
Caducat T'estalvies 48 €

2x1

Les autoritats competents han adoptat mesures excepcionals pel que fa a la contenció de la COVID-19, les quals impliquen el tancament temporal de les instal·lacions.

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho a través de la nostra APP mòbil o descarregar-te un PDF per a imprimir-lo tu mateix. Recorda que els vals són d'un sol ús!

Per a beneficiar-te del val és imprescindible presentar el Carnet Jove, o mostrar el digital de l'app i el DNI

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil

Dades de contacte

També et pot interessar:

Aquest val ja no existeix al Pack Jove Virtual
Tornar als Descomptes

Pujar