Tornar a les propostes

Revela-T

Revela't 2024

Del 18 de maig al 16 de juny 2024 tindràs l'oportunitat de gaudir un cop més del Revela’T. El festival fotogràfic internacional que neix a Vilassar de Dalt i es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània, pretén ser un punt de trobada pels aficionats a la fotografia i en especial pels aficionats de la fotografia analògica. 

En aquesta XII edició del festival de fotografia analògica contemporània Revela’t el tema escollit es “Identity” (Identitat) un tema ampli que pot simplificar-se o entendre’s com el conjunt de trets que caracteritzen a un individu o col·lectiu en relació amb els altres.

Et convidem a observar, explorar i representar la identitat des dels més variats punts de vista al  Revela’t 2024.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Amb el teu Carnet Jove tens entrada reduïda.

Entrada Carnet Jove 10 €/Entrada General 13,50 € + 0,20 € despeses de gestió + 0.60€ de transacció

Aquest any només hi ha una entrada única que donarà accés a totes les exposicions, conferències i tallers al llarg de tots els dies del festival.

Pots comprar les teves entrades tant a taquilles presentant el teu Carnet Jove com en línia a través d'aquest enllaç 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mes informació a www.revela't.cat

També et pot interessar:

Pujar